2777
2789
عنوان

گیر دادن به کاربرای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 42 پست
بیا پی وی شماره کارت بدم

حالا اول مفتی بده مشتری بشم بعد که خمار شدم پولیش کن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نی نی یار گفت اگه کسی بگه براش گزارش بزنن قطع میشه و کسی که گزارش زده هم چند مدت نمیتونه وارد سایت ب ...

من نمیدونستم ولی خب همه درخواست بدن امکان حذف تاپیک ایجاد بشه 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این صلوات فرستادن و حمد خوندش چیه نمیشه امکان حذف ایجاد کنن همگی درخواست بدن که امکان حذف تاپیک ...

میشه ولی نمیخوان.باید هفته ای یبار صب کنی پستتو بزاری تاپیک حذف تاپیک

دوستت دارم خدا💞
حالا اول مفتی بده مشتری بشم بعد که خمار شدم پولیش کن

نه دیگه داداچ یه سایت نمونه کار دادم تحویلت تازه قیمت بعد عید چهل درصد افزایش داشته من به قیمت قبل دارم میدم از ژورنال یکی رو انتخاب کن واریز کن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من نمیدونستم ولی خب همه درخواست بدن امکان حذف تاپیک ایجاد بشه 

قبلا میشد عزیز به خاطر اتفاقاتی که رخ داد برش داشتن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

میدونم قوانین سختیه ولی چند بار سایت فی لتر شد تو این مدت عضویتم و یک بارم تهدید از سمت م ش رق نیوز برای همین اینا هم مجبورن سخت بگیرن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه دیگه داداچ یه سایت نمونه کار دادم تحویلت تازه قیمت بعد عید چهل درصد افزایش داشته من به قیمت قبل د ...

فلوس لا موجود 😑

میدونم قوانین سختیه ولی چند بار سایت فی لتر شد تو این مدت عضویتم و یک بارم تهدید از سمت م ش رق نیوز ...

ممنون که توضیح دادید من خیلی درگیر قوانین نشدم بظاهر شبیه فیسبوک هست ولی خیلی بده همه جا برا ادم محدودیت میزارن

ممنون که توضیح دادید من خیلی درگیر قوانین نشدم بظاهر شبیه فیسبوک هست ولی خیلی بده همه جا برا ادم محد ...

اخه دیگه چون سایت داخلی هم هست زیر ذره بینه 😊

میدونم قوانین سختیه ولی چند بار سایت فی لتر شد تو این مدت عضویتم و یک بارم تهدید از سمت م ش رق نیوز ...

لینکایی که گزاشتید رفتم همه رو خوندم ممنونم

لینکایی که گزاشتید رفتم همه رو خوندم ممنونم

🌹❤