2777
2789
عنوان

بیاین کمک کنین مادر شوهر نوه دزد

621 بازدید | 32 پست

بچه ها من با شوهرم دعوام شده یعنی مادرشوهرم پرش میکنه اونم شروع میکنه دعوا منم جوابشو میدم با مادر شوهرم تویه ساختمانیم اون به جز شوهرم دیگا بچه ای نداره مسأله اینجاس من دوتا بچه دارم یه دختر شش ساله یه پسر پنج ماهه دخترم تا قبل از زایمان دخترم خیلی بهم وابسته بود اما الان تو دعوا راحت مادر بزرگش انتخاب کرد و رفت طبقه پایین پیش مادرشوهرم الان هفت ساعته رفته و به من سر نزده راستش من احساس خطر میکنم که این زن بچمو ازم بگیره اینو بگم مادرشوهرم خیلی سیاست مدار و زبان بازه و مدام بین مارو بهم میزنه و دخترمو میکشونه طرف خودش درحالیکه خداوکیلی من مادر خوبی براش بودم منتها با ورود بچه دوم الان کمتر براش وقت میزارم چون نمیرسم الان نظر شما چیه 

الان وقت بزار کلی 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بیارش خونه خودت و براش بیشتر وقت بذار و محبت کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش دهن به دهن نشو 

بعضی وقتا وانمود کردن به کر بودن بهترین راهه 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  
الان رفته اونجا من منتظرم ببینم تا کی دووم میاره حس میکنم هرکاری براش کردم بیهوده بوده

عزیزم اون بچه نمیفهمه درکی از بدجنسیه مادر بزرگش نداره شما کلا رفت و آمدت رو کم کن نزار ببینه زیاد مادر بزرگش رو

وجود یه فرزند دیگه نباید باعث شه دخترتون کمبود محبت رو پیش شما احساس نکنه و دنبال محبت پیش مادرشوهره کفتارتون باشه‌،همچی برمیگرده به خودتون،با دخترتون وقت بگذرونید،شبا خودتون موهاشو شونه کنید بهش محبت کنید و از بچگیاش بگین ک چجوری بزرگش کردین و چقد دوستش دارین

الان رفته اونجا من منتظرم ببینم تا کی دووم میاره حس میکنم هرکاری براش کردم بیهوده بوده

وای بچس اینجوری نگو

منم بچه اول بودم مامانم وقتی داداشم دنیا اومد همه توجهشو گذاشت رو داداشم منم خیلی ضربه خوردم تو بچگی

نذار اونم ضربه بخوره