2777
2789
عنوان

بیاین کمک کنین مادر شوهر نوه دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 32 پست

از خونه مادر شوهرت فرار کن تا بلایی که سر من اومد سر دخترت نیاد منم دقیقا وسط یه همچین جنگی بین مامان و مامان بزرگم بزرگ شدم و هنوز صدماتش در زندگیم هستش

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
وجود یه فرزند دیگه نباید باعث شه دخترتون کمبود محبت رو پیش شما احساس نکنه و دنبال محبت پیش مادرشوهره ...

مرسی حرفای قشنگی بود اما عملا بچه دوم فقط خستگی برام جا میزاره تا وقتی بیداره باید پیشش باشم وقتیم خوابه باید خونه آروم باشه وگرنه بیدار میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرش شوهر خواهرمم اینکارو میکنه گاهی خواهرم میگه من طلاق بگیرمم این به یورش نیست از بس بی وفاس ماما ...

بچه من واسم حرف میاره البته من مادرشوهرمو میشناسم نیازی به حرف دخترم نیست دقیقا مادرشوهرم یه زن خودخواهی و فقط بفکر سلامتی خودش و ضربه زدن به بقیس حتی خواهر برادراشم باهاش قطع ارتباط کردن

الان طرف مادرتی یا مادربزرگت

تا وقتی که خونه مادر بزرگم زندگی میکردیم طرف مادر بزرگم بودم و حتی میتونم بگم مامانمو دوست نداشتم

وقتی ۱۴ سالم شد از خونه مادر بزرگم بلند شدیم رفتیم جای دیگه اون موقع طرف مامانم شدم البته دیگه عقلمم میرسید بزرگ شده بودم 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
مرسی حرفای قشنگی بود اما عملا بچه دوم فقط خستگی برام جا میزاره تا وقتی بیداره باید پیشش باشم وقتیم خ ...

عزیزم همزمان ک بااون وقت میگذرونید،اونم صدا کنید بیادهم بهش یادبدین از داداشش مراقب کنه هم همون بین براش از بچگیای خودش بگین،،داشتین اینو میخوابوندین اونم بگید بیاد سرشو بزارین رو پاتون براش حرف بزنین،خیلی کارا میشه کرد،بهش توجه کنید و چیزایی ک علاقه داره بخرین

مادرشوهرتم تنهاس اگ دخترتو نگه داره یجور کمک محسوب میشه گاهی اشکال نداره ک

اخه مساله اینجاس گاهی اوقات همین مادرشوهر مارو تا مرز طلاق میبره و ازین کارش سود میبره چون دخترم بهش وابسته میشه و دیگه هرجا برم میگه باید عزیزجونو ببریم یا اگر تونه فامیلم برم باید زودی برگردم چون دخترم دلش براش تنگ میشه متاسفانه شوهرمم خیلی بچه دوسته حرف حرفه دخترمه

عزیزم اون بچه نمیفهمه درکی از بدجنسیه مادر بزرگش نداره شما کلا رفت و آمدت رو کم کن نزار ببینه زیاد م ...

تو یه ساختمانیم اونم یه زنه فضول و خودخواه که اگر من نزارم اون یه سر خونه من پلاسه

اگه شرایطش رو داری خونه زیاد واینستا برو خونه مامانت یا بیرون و ...  

متاسفانه بخاطر کرونا میترسم لعنت به این کرونا از یه طرفم شوهرم شغلش خیلی سبکه روزی دوساعت سرکاره اونو چیکار کنم

عزیزم اون بچه نمیفهمه درکی از بدجنسیه مادر بزرگش نداره شما کلا رفت و آمدت رو کم کن نزار ببینه زیاد م ...

عزیزم بنظر یکم زود قضاوت نکردی!؟ شما که حرف هردو طرف دعوا رو نشنیدی شاید حق با اون پیرزن بیچاره باشه

عزیزم بنظر یکم زود قضاوت نکردی!؟ شما که حرف هردو طرف دعوا رو نشنیدی شاید حق با اون پیرزن بیچاره باشه

عزیزم پیرزن بیچاره چیه ، هر کسی اگه خودش حد و حدود خودش رو ندونه نظم یه خانواده رو به هم میزنه  

عزیزم پیرزن بیچاره چیه ، هر کسی اگه خودش حد و حدود خودش رو ندونه نظم یه خانواده رو به هم میزنه   ...

مگه می‌شناسی مادر شوهرش رو؟ یا فقط به صرف اینکه مادر شوهر هست پس در هر صورتی مقصر هست

مادر شوهرم شصت سالشه سی و پنج ساله ورزش میکنه مربی ایروبیک و بوکس هستش دو پسر داره یکیش یه کمی از نظر ذهنی مشکل داره ولی اونم زن داره زنشم افسردگی داره کلا با مادرشوهرم قطع ارتباط کرده چون شوهرشم مشکل داره مادرشوهرم زیاد بهش گیر نمیده چون پسره از لحاظ جنسی ضعیف هم هست در مقابل شوهرمن خوشتیپ و ورزشکاره و زندگی همشون رو دوش اینه کلا مادرشوهرم عین خیالش نیست وقتی پدرشوهرم مرد باوجودی که خیلی براش جا گذاشته بود از حقوق توپ و سه واحد اپارتمانشو به نامش زده بود عین خیالش نبود جلو مردم یه کم دادو هوار و گریه میکرد بعد که کسی نبود لباس سیاهش همون روز اول در آورد گفت من کلافه میشم ولی تا کسی میومد می‌پوشید شبانه هم هنوز هفت شوهرشم تموم نشده بود با شوهرم و خواهرزاده میرفتن کلوپ قهوه خانه ها الانم مدام بوتاکس و دماغم عمل کرده پوستشم کشیده مانتو و پالتو کوتاه میپوشه و کلا به تیپ و سلامتیش خیلی میرسه انواع داروهای تقویتی دست به سیاه و سفید هم نمیزنه این کمترین چیزاش بنظرت همچین شخصی پیرزنه و بدترش اینکه نمیزاره من کاری کنم مثلا بوتاکس زیباسازی چیزی به شوهرم گفته این کارا تو سن بالا باید انجام شه البته شوهر به من نمیگه اون گفته از زبون خودش میگه