2777
2789
عنوان

حقوق نزدیک ۱۰۰ میلیون یا ۵۰ میلیون برای یه دختر مناسبتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3894 بازدید | 212 پست

چرا میخواد حق   داداششو بخوره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی شغل پدرش چیه که بازنشسته ۳۰ میگیره؟بعد هم ارث عادلانه تقسیم میشه دیگه.تا وقتی ازدواج نکنه حقوق پدر را میگیره.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

میخاد به داداشش چیزی نرسه؟؟؟

اخه میگی خونهارو میزنه به نام خودش اجاره شو بگیره حالا حقوق باباشم میخاد!همش باهم شد ۱۰۰میلیون ماهی؟

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
خب حقوق پدر تا ٢٥سالگي مياد برا دختر هم و اين ك ازدواج كنه هم نمياد  واين ك چرا ب پسرشون ه ...

چون پسره وضعش خوبه و اینکه عروسشون اذیت میکرده دختره رو و نمیخواد بده به اونها

خب چرا باید حق داداشش که مشخصه سنش کمه رو بخوره؟؟؟ اومده کلاس بذاره که  حقوق ۱۰۰ میلیون کمه؟ مگه قراره هر روز بوقلمون بخوره و توی تشت طلا حموم کنه؟ عجب تاپیکایی میبینم به خدا

حقوق ب پسره نمیدن ولی دختره چرا اینقد نامرده؟چیکار ب سهم داداشش داره؟

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
یک میلیون از این پولو بده بره دفتر وکیل

همین بگو طرف باید مشاوره حقوقی بشه نه تو نی نی سایت 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌