2777
2789

خوشگل خانوما شما چجوری حموم میکنید و چند مدت یبار حموم میرید کلا مثلا خودتونو چرک میکنید یا فقط شامپو بدن یا چیز دیگه کلا بگید از چه محصولی استفاده میکنید مخصوصا اونایی مه پوستشون سفید و بدون لکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه روز در میون اما فق هفته یبار کامل چرک میکنم بقیش با لیف واضح مختصر خخخخخ

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰

من خودم یه روز در میون میرم هر بارم با کیسه و سفید اب چرک میکنم پوستم خیای نازک شده و خشک بشدت😑😑دکتر گفته حق کیسه کشیدن ندارم و باید دیر به دیر برم حموم اصلا نمیتونم خیای یخته برام

الان اونايي ك روزي پنج بار حموم ميكنن ميان😂😂😂

من همیشه مجرد بودم روزی دوبار سه بار میرفتم حموم...مامانم میگفت قورباغه ای همش میپریی تو اب🤣🤣چاه پر میشه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
من خودم یه روز در میون میرم هر بارم با کیسه و سفید اب چرک میکنم پوستم خیای نازک شده و خشک بشدت😑😑دک ...

ببین فقط برو حموم سرت بشور بدنتم برو ازین شامپو بدن برا نرمی و لطفا فت پوست بگیر بعدحمامم ازین روغن بچه ها بگیر بزن کل بدنت عالیه 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍