الان چند ماهع که رفتاراش تغییر کرده ، حتی یکی از دعوا هامون هم تویه پست قبلیم گزاشته بودم ، دوهفته پیش من بخاطر کنکور و اینکه اون ذهن منو همش درگیر میکرد بخاطر این مسائل کوچیک گفتم ک اره میخوام گوشیمو جمع کنم این دو ماه اخری اما بعد یک هفته دلم طاقت نداد پیام دادم گفتم خوبی دلم برات تنگ شده اون هم اصلا آن نمیشه با من حرف بزنه منم خودمو خالی کردم شما حالا قضاوت کنید
تعداد رای : 34
نظرسنجی
اره
15
44%
نه
19
55%
چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یک کلمش رو هم نمیخونه کلا پاک کن وبلاکش کن تموم کن رابطه ی سمی رو
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
ببخشیدا ولی خیلی غر میزنی دوست پسرت هم بهت علاقه ای ندارم از متن پیاماش تو پست قبلی مشخصه. چندسال دیگه میشینی غبطه میخورم که روزهای طلایی کنکور رو حروم کی کردم