2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست خانواده ی شوهر بی فرهنگم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 50 پست
[QUOTE=185753207]پس دیگه تا دوهفته خونه مامانت نرو، بعدم خودتونو برا یه مریضی وحشتناک آماده کنید [/Q ...

پس نرو اون مهمونی و تا یه هفته که شوهرت اومد از افطاری برو خونه مامانت بمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  بخدا دیگه موندم چیکار کنم.نمیفهمن اصلا  یه رسم و رسومات مسخره ای دارن که نگو یکی ز ...

آشنا ما قرار شد بره خونه مامانش ده روز اول که کسی نیاد

شما نمیتونی بری اونجا؟

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂
آشنا ما قرار شد بره خونه مامانش ده روز اول که کسی نیاد شما نمیتونی بری اونجا؟

برم پشتم یه طومار حرف درمیارن

میگن از خسیسی نتونست ما رو نگه داره 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
هیچکس هم درک نمیکنه هرچی بگیم مجبوریم طبق خواسته اونا عمل کنیم 😭

چرا خودتونو عروسک خیمه شب بازی اونا کنید ؟خودتون یک انسان باشعورر هستید و صلاح زندگی خودتون رو خودتون باید تشخیص بدید نه بقیه 

اگه واقعا نگران جونتی نرو تا عادت کنن

من از شروع کرونا به همه اینو ثابت کردم خونه من حق نداره کسی پاشو بذاره و دیگه عادی شد براشون 

من کرونارو رعایت میکنم ولی دست خودم نیست باورش ندارم.باور دارم که کرونا هستا.باور ندارم که کشنده باش ...

خداروشکر که تو فامیلت همه خوب شدن، اما مادربزرگ عزیزم متاسفانه گرفت و فوت کرد، سه نفر دیگه هم تو فامیل که یکی بیماری قلبی یکی هم ریوی و یکی دیگشون فقط سنش بالای 75بود اما بیماری زمینه ای نداشت فوت کردن