2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست خانواده ی شوهر بی فرهنگم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نرووو هفته پیش فقط مادر شوهرم خواهر شوهرم اینا اومدن خونمون من این همه رعایت کردم ما مریض شدیم اونا نه 

یکی نیومد یه سوپ برامون بیاره 

حالا جمعی با این نفرات چه خبرهههههههه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
برم پشتم یه طومار حرف درمیارن میگن از خسیسی نتونست ما رو نگه داره 

ای بابا

ولی سلامتی خودتو و نی نیت واجب تره

ان شاءالله تا اون موقع اوضاع کرونا بهتر شه

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂

برامنم همینه اما من نه عروسیاشون میرم نه دعوتی شوهرمم نمیزارم بره یعنی چی خودم هیچ بچه کوچیک دارم میخوان ناراحت شن فداسرم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
فرقی هم نکرده ب نظرم ها  شوهرت میرع  باز میاد پیش تو دگ

توضيح دادم

وقتي مياد پنج روز ماسك دارن

غذا خواب و اتاقمون و سرويس بهداشيمون جداست.

يا من سع روز ميرم خونه مادرم

شوخي باهم نداريم كه من مريض شم مگه ميان يك ليوان اب دستم بدن؟؟ با بچه ام طوريش شه؟؟

💕

خونه مادر خودت هم نميري؟

مادرم پنج ماهه عمرش رو دادن به شما..

به خاطر همين مادرم از اول كرونا ما منع رفت و امد داشتيم و قرنطينه 

خونه مادرم تك تك ميرفتيم مامانم با ماسك اون سر خونه مينشت ما با ماسك اين سر خونه.اگر خانماي برادرم ميرقتن خون مادرشون يا جايي دع روز نميومزن اينطرف.

ولي خانواده همسرم رعايت نميكنن عروسي،عزا،مهموني،مسافرت.

من يكي رو ازدست دادم نميتونم ديگه 

💕

مادرم پنج ماهه عمرش رو دادن به شما.. به خاطر همين مادرم از اول كرونا ما منع رفت و امد داشتيم و قرنط ...

خدابيامرزه مادرتون رو؟ به خاطر كرونا فوت كردن؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم