2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست خانواده ی شوهر بی فرهنگم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 50 پست
من کرونارو رعایت میکنم ولی دست خودم نیست باورش ندارم.باور دارم که کرونا هستا.باور ندارم که کشنده باش ...

باور کن عزیزم عروس عموم ۲۸ اسفند رفت بیمارستان تو مراقبتهای ویژه بود پنج شنبه هفته پیش فوت کرد امروزم هفت روزه فوت شد،سی و پنج ساله که زود ازدواج کرده بود و یه دختر بیست ساله و یه پسر ده ساله داره

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
باور کن عزیزم عروس عموم ۲۸ اسفند رفت بیمارستان تو مراقبتهای ویژه بود پنج شنبه هفته پیش فوت کرد امروز ...

پس حتما بیمارستان مشکلی داره دیگه.تو فامیل ما ۱۴ نفر تو زمانهای مختلف گرفتن همشونم تو خونه خوب شدن

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابيامرزه مادرتون رو؟ به خاطر كرونا فوت كردن؟

ممنونم.

بله ، ولي قبل اينكه كلي ريپلاي شم پس چرا با اينهمه رعايت مامانت گوفت و فوت كرد..

سخته برام ولي  توضيح بدم كه مادز من بيماري زمينه اي داشتن،توي خونه قرنطينه بودن دفعه اول همون اوايل كرونا گرفتن از مطب پزشكشون..و فقط ١٥ذرصد درگيري داشتن اما عوارض كرونا ايشون رو اب كرد و كلا نصف شدن..قرار شد ديگه مطب نرن ازمايشات رو ميامدن خونه ازشون ميگرفتن، همينطوري هرماه،ديگه دفعه اخر متصدي ازمايشگاه اومدن ازمايش بگيرن الودع بودن و دستشوو رو شدعفوني نكردن و (توي دوربين بعدا چك كرديم كه از تاكسي پيازع ميشه دستشو به همه جا زده و اومد داخل ) از ايشون گرقت و فوت شدن.

💕

پس حتما بیمارستان مشکلی داره دیگه.تو فامیل ما ۱۴ نفر تو زمانهای مختلف گرفتن همشونم تو خونه خوب شدن

نه خانمی این تو تهران بیمارستان خصوصی بود،دوتا پسردایی های همسرم که برادر هم بودند تو شیراز فوت کردند به فاصله چند روز،دختر عموی جاریم هم خودش تو بیمارستان خصوصی کار میکرد اونم تو شیراز بود که ایشون هم فوت کردند،کرونا شوخی نداره خصوصا سویه برزیلی

ساید بیماری زمینه ای داشته

عروس عموی من که سالم و پراز انرژی بود راستش من هنوز باورم نشده،پسردایی های همسرم هم دوتاشون جوان زیرسی سال،دختر عموی جاریم هم سالم اونم زیر سی سال،البته پدر زن داداشم هم کرونا گرفت فوت کرد ایشون هم ناراحتی قلبی و هم دیابت داشتند،مطمئن باش کرونا پیر و جوان با بیماری زمینه ایی یا بدون آن نمیشناسه بی رحم هست