2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی چی استفاده میکنین خیلی پوست صورت و دستوپاتون سفیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 68 پست
مگه فقط تهرانیا اینجورن خوزستانیم اما پوستم خیلی خوبه

عزیزم کجای خوزستان

منم خوزستانیم کلا احساس می کنم برای کشورمون جا افتاده که جنوبیا سبره هستن ولی اصلا این جور نیست

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدین یکیو بعد مدتها میبینین خیلی سفید شده نمیگه چیکار کرده  فقط گلوتاتیون مصرف کرده  ک ...

سلام.شما خودتون استفاده کردید؟راستش من ترسیدم قرصاشو بگیرم.صابونشو گرفتم.یکم صورتم روشن تر شد

اثرش موقته دیگه

نه عزیزم موقت باشه دیگ ارزش خرید نداره ببینین این ملانین پوست رو کاهش میده باعث سفیدی و روشنی میشع خیلی از سلبریتای خارجی استفادع کردن مگ برگشت؟محصولی ک مورد تایید fdaوgmp باشه دیگ قابل و برگشت و عوارضو این چیزا نداره روی هر محصولم بارکد درج شده ک میتونین از اورجینال بودنش مطمن شین و متاسفانه این محصول تو ایران هنوز ناشناخته س

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
قیمتا با توجه به نوعش متفاوته و برحسب دلار محاسبه میشه و با احتساب هزینه باربری  خصوصی پیام بدی ...

پیشنهاد دادم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
سلام.شما خودتون استفاده کردید؟راستش من ترسیدم قرصاشو بگیرم.صابونشو گرفتم.یکم صورتم روشن تر شد

من خودم پوستم روشنه ولی اشناهام استفاده کردن عزیزم خیلی از دوستان از نینی سایت هم ازمون خرید کردن راضی بودن خیلی برای چند دوره مصرف گرفتن چرا میترسی خوشگلم؟اگ اورجینال باشه ترس و عوارض نداره

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
عزیزم کجای خوزستان منم خوزستانیم کلا احساس می کنم برای کشورمون جا افتاده که جنوبیا سبره هستن ولی اص ...

اهواز. خب اشتباه جا افتاده هر جایی هم سفید پوست هست هم سبزه به نظر من دخترای اهواز از نظر تیپ و قیافه و پوست عالین