2777
2789
عنوان

پاک کردن کاشت ناخن😫

4741 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم

من میخوام ناخونامو ریمو کنم ، گفتن با استون ۱۰۰٪ پاک میشه، ناخنامو گذاشتم تو استون بعد روشو تراشیدم ، ولی اخرش مونده چیکار کنم کلا پاک بشه ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید😪❤

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

ببین پنبه بزن تو استون بذار رو ناخنات، بعد دور هر ناخن و فویل بپیچ

و بذاز بمونه تا زمانی که نرم شه بتونی بکنی

ولیییی بکم که استون هم پوست اطراف ناخناتو حسابی خشک میکنه هم با این روش ریموو ناخنات نازک میشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پنبه بزن تو استون بذار رو ناخنات، بعد دور هر ناخن و فویل بپیچ و بذاز بمونه تا زمانی که نرم شه ...

ببین ناخنام اینجوری شده🤦‍♀️

ارایشگاه ها چجوری پاک میکنن ؟ یه نفر هست که تو خونه کار انجام میده فردا برم پیشش یا واسه این ناخونا کاری نمیکنه؟

ببین ناخنام اینجوری شده🤦‍♀️ ارایشگاه ها چجوری پاک میکنن ؟ یه نفر هست که تو خونه کار انجام میده فرد ...

ارایشگاه با سوهان برقی ریموو میکنه

تو که همشو ریموو کردی یکمش مونده 

ناخناتو کوتاه کن 

اگه خواستی تو خونه ریموو کنی روشش و گفتم بهت دیگه 

یه چن روزی بعد ریمو رو ناخنت پوس پوس میشه ولی اگه روغن تقویتی بهش بزنی بعد تقریبن یه هفته حداکثر اوکی میشه

ولی تا زمانی که کل سطح زیر ناخن کاشته شدت رشد کنه و کوتاه کنی ناخنات نسبت به ناخن معمولی شکننده تره باید کوتاه نگه داری

ارایشگاه با سوهان برقی ریموو میکنه تو که همشو ریموو کردی یکمش مونده  ناخناتو کوتاه کن  ...

یعنی روی ناخنم کلا پاک نمیشه باید صبر کنم بلند بشه؟ اخه فردا میخوام روزه بگیرم اینجوری نمیشه☹

ارایشگاه با سوهان برقی ریموو میکنه تو که همشو ریموو کردی یکمش مونده  ناخناتو کوتاه کن  ...

مرسی که اومدی تو تاپیکم و راهنمایی کردی عزیزم❤

یعنی روی ناخنم کلا پاک نمیشه باید صبر کنم بلند بشه؟ اخه فردا میخوام روزه بگیرم اینجوری نمیشه☹

چرا نود و نه درصد پاک میشه ،شایدم کامل پاک شه 

من خودم تو خونه با همین روش ریموو کردم 

ولی خب اگه به ناخنکار دسترسی داری برو اون برات کامل ریموو میکنه با سوهان برقی تو کمترین زمان