2777
2789
عنوان

عشق و رسیدن

256 بازدید | 8 پست

سلام من یکی هست که خیلی دوسش دارم و چند باری هم باهم صجبت کردیم در زمینه کاری به نظرتون چطور میتونم  سر صحبت رو باهاس باز کنم ؟😥

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

از اینکه دختر شروع کننده رابطه و اعتراف ب عشق باشه خوشم نمیاد

ولی سعی کن با دس پس بزنی با پا پیش بکشی😜

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینکارو نکن فقط جوری رفتار کن که خودش بفهمه

اخرین بار فقط یه روز قبل عید بهم تبریک عید داده بود .دیگه صحبتی نکردیم نمیدونم بهش چی بگم سرصحبت رت باز کنیم ؟حتی در زمینه کاری هیچی ذهنم نمیاد

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
اخرین بار فقط یه روز قبل عید بهم تبریک عید داده بود .دیگه صحبتی نکردیم نمیدونم بهش چی بگم سرصحبت رت ...

من همینجوری رو کسی منظور ندارم و با همه هم صحبت میشم بعد فک میکنن خوشم اومده ولی میگم نه ؛؛ بابا این همه موضوع برای حرف زدن ی چیزی براش بفرست و بعدم ادامه بدید چت رو 

من همینجوری رو کسی منظور ندارم و با همه هم صحبت میشم بعد فک میکنن خوشم اومده ولی میگم نه ؛؛ بابا این ...

یه بار مثلا خاستم صحبت کنم باهاش استوری شو با یه ایموجی ریپلای کردم ولی هیچ حرکتی نکرد 😂

از اینکه دختر شروع کننده رابطه و اعتراف ب عشق باشه خوشم نمیاد ولی سعی کن با دس پس بزنی با پا پیش بک ...

چطوری؟یکم راهنمایی کنین لطفا