2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97493 بازدید | 882 پست

برو شكايت كن اگه ميدوني كنترل نداره يا قبلا هم تو زده چون آدمي كه نتونه حرف بزنه و دستش رو كنترل كنه برات تو آينده بيشتر از اين مشكل درست ميكنه 

ولي..... كلاهتو خودت قاضي كنن ببين خودت باعث شدي بهم بريزه و تو رو بزنه ؟ چون گاهي ما اينقد ميگيم ميگيم كه ديگه طرف كنترل نداره و هم كار دست خودش ميده و هم ما 

اگه تو اون موقعيت قرارش دادي و اگه صبر ميكردي و چيزي اون موقع نمي گفتي اينجوري نميشد ، پس صبر كن 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من،من معمولا اینجا از رشته و شغلم حرفی نمیزنم ولی وقتی میبینم چندین سال از عمرم رو توی دانشگاه ...

مرجع ایشون حمید حبشی هست  

معلوم نیست کدوم دهکوره درس خونده بعد خانمهای اینجا ایشون رو مرجع قرار دادن

تاپیک قابل باور نیست😏

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
همه شوهرا ازدیشب بزن شدن سومین تاپیکیه ک رفتم توش تو هرسه تاش خانوما کتک خوردن

من تصادف کرده بودم برای شکایت چند باری رفتم کلانتری و یه بار پزشکی قانونی... متاسفانه چنتا خانوم دیدم از شوهرشون کتک خوردن و اومده بودن  نامه بگیرن برن پزشکی قانونی... میگفتن نمیخوایم فعلا شکایت کنیم فقط میخ. ایم نامه پزشکی قانونی رو داشته باشیم...

شکایت کنی بهتره. حساب کار دستش میاد. ولی اگر شکایت نکنی همیشه این وضع رو داری. اینو تجربه ثا ...

اون خیلی از خانوما حمال شوهرشون تشریف داشتن.. چه دلیلی داره سی روز کار کنی بعدشم بدی به شوهرم که هار تر بشه؟؟؟

واقعا پست بعضی از خانوما و میخونم افسوس میخورم واس جنس خودم

اگه میدونید ک بهم نمیخورین خب جدا بشید بهتره و اینکه هیچوقت درآمدتو ب شوهرت نده همشو پس انداز واسه خ ...

خوبه که شوهرشم همین نگاه رو به زندگی داشته باشه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
مرجع ایشون حمید حبشی هست     معلوم نیست کدوم دهکوره درس خونده بعد خانمهای اینجا ایشون رو ...

آخ که چه قدر حرف تو دلم مونده از امثال حبشی و شیری و ...،جالبه که چندتا از این به اصطلاح روانشناسا ثابت شده که اصلا مدرک مرتبط با روانشناسی ندارن،حتی اسم یه نفرشونم تو لیست روانشناسای سازمان نظام روانشناسی نیست ولی ما باید بابت نظرات شخصی این حضرات که به عنوان روانشناسی به خورد مردم میدن جواب پس بدیم و متهم به حسادت و نادانی و کتاب نخوندن و ...بشیم! تازه بحث اینکه این حضرات با حرفاشون چه آسیب هایی به بعضی خانواده ها زدن که بعدا یه درمانگر واقعی چه قدر باید انرژی بذاره تا اون باورهای غلط رو اصلاح کنه در حالی که مراجعش دچار بی اعتمادی شده و در برابر تراپی مقاومت میکنه به خاطر امثال این مثلا روانشناسها خودش یه مرثیه نامه باید براش نوشت،تازه اون دسته که کلا دیگه به هیچ روانشناسی اعتماد نمیکنن و سراغ حل مشکلشون نمیرن بماند

احساس میکنم این تجربه میتونه کمکت کنه

💠🌀⭕️    🔷🔹                          🔹🔷     ⭕️🌀💠

#تجارب_دوستان

سلام
چندسالی که عضو کانال ریحانه بهشتی هستم ، درس های زیادی گرفتم.
خانم های عزیز قدر خودتونو بدونید وهرگز دربرای کتک ها وتهدید های همسرتون سکوت نکنید. بااین طرزفکر که به خاطربچه ها صبر وتحمل میکنم.
من هم مثل شما فکر می کردم وبارها ازهمسرم کتک میخوردم به عناوین پوچ والکی برای رفتن به خرید یاحتی خونه مامانم ، با صحبت های خانم دکتر و خوندن مشکلات دیگران به این نتیجه رسیدم . آبرو مهمه ولی بابیان کتک کاری همسرم به خانواده و شکایت ازاو آبروی من نمیره، حرف مردم براتون مهم نباشه.
مهم خودتون وسلامتیتون هست. بچه ها یک مادر سالم نیاز دارن نه یه مادر افسرده بابدن کبود.
۳سال پیش که ازهمسرم کتک خوردم به خاطر تماس با مادر و درددل کردن باهاش ، خونه رو ترک کردم و از طریق قانونی اقدام کردم ودیه گرفتم. این پروسه فقط۳هفته طول کشید ولی بزرگترین تلنگر رو به همسرم زد و فهمید داره منو ازدست میده، تواین سه هفته اومد درخونه پدرم کلی عذرخواهی و گل و.... ولی من نرفتم تا نتیجه دادگاه
روزدادگاه چک دیه رو ازش گرفتم. اونجا هم سرافکنده بود و کلی معذرت خواست و.... (( من به پول دیه نیازی نداشتم وفقط هدفم تنبیه شوهرم بود.)
الان ۳سال هست مثل همه زن وشوهرها بگو مگو داریم ولی دیگه روم دست بلند نکرده.
پس نترسید واجازه ندین همسرتون روتون دست بلند کنه. اونا همچین حقی ندارن.
حتی اگه کارتون به طلاق هم رسید بدونید بچه ها یک مادر سالم وشاد رو آخر هفته ببینند بهتره تا یک مادر مریض وافسرده وکتک خورده رو هر روز ببینند.

تجاربتون رو با ما در میان بگذارید
@pesaram_ali

💠 ⭕️🔷🔹 @Moshavere_Channel🔹🔷⭕️ 💠

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
آخ که چه قدر حرف تو دلم مونده از امثال حبشی و شیری و ...،جالبه که چندتا از این به اصطلاح روانشناسا ث ...

کاملا موافقم با حرفاتون...

متاسفانه نه تنها به حرفهاشون‌گوش میدن بلکه تبلیغ و پخشش هم میکنن...