2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست
تو کشورای دیگه زن و مرد میرن سر کار و با هم خرج زندگیو‌میدن یعنی مثل ایران نیست ک وظیقه مرده ک نان ا ...

شما دقیقا از قانون کشورای دیگه چی می دونید؟!

اونجا خانوم هم بعد طلاق باید یه میزان از داراییش رو به مرد بده

تصور کردید اینکه اونجا وظیفه مرد و زن هر دو کار کردنه و امرار معاش به عهده مرد نیست کار خوبیه؟!

تبعاتش جاییه معلوم میشه که زنها حتی نمیتونن کار نیمه وقت انجام بدن

باید کار تمام وقت داشته باشن وگرنه از سمت همون شوهر توبیخ میشن

بار اقتصادی خانواده اونقدر روی دوش خانمها سنگینی میکنه که حق طلاق و فلان و بهمان در برابرش چیزی نیست

یه زن اگه بخواد از مرخصی استفاده کنه و بچش رو بزرگ کنه عجیبه!

چون وظیفه بی چون و چراش کار کردنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودکشی که چیزی حل نمیشه  ،بعدشم اون میره یه زن دیگه میگیره،ازش طلاق بگی. خودتو یه عمر راحت کن  😐آدمی که رو زنش دست بلند کنه بدرد مردن میخوره

تلاش میکنم تا به هدفم  برسم 

بنظرم خانم های نی نی سایت بخش بزرگی از حقیقت زندگی که رفتار خودشونه پنهان میکنن

از نظر روانی مردها اینطور طراحی شدن که حمایت گر و تکیه گاه باشن

به نوعی خانواده به اون مرد احساس نیاز کنه

و وقتی زن با رفتار خودش نشون بده که هیچ نیازی به حضور اقتصادی و غیره ی مرد نداره این خیلی مردو داغون میکنه

چیزی که اکثر ما خانمهای شاغل انجام میدیم.

من دوران جوانی ینی حدود ۲۰ تا ۲۵ سالگی همین رویه رو داشتم

جوری بودم که اگر دعوایی می شد به همسرم میگفتم ناراحتی برو طلاقم بده

و این یعنی من به حضور تو نیازی ندارم

اخر یه روز همسرم گفت دیگه نمیخوام بری سرکار

وقتی با هم صحبت کردیم فهمیدم که چقدر اشتباه داشتم

مردا نیاز دارن که این مهم ترین حس ینی حس تامین کنندگی و احساس نیاز خانواده بهشون برطرف شه

شما دقیقا از قانون کشورای دیگه چی می دونید؟! اونجا خانوم هم بعد طلاق باید یه میزان از داراییش رو به ...

میبینی ک نوشتم اموالشون نصف میشه اونم توافقی هست 

در ضمن تو ایران هم همینه من ک هر زنی دیدم از مادرم تا بقیه همه سر کار هستن با وضعیت ایران دیگه دوتا باید کار کنن ک کفاف زندگیو‌بده 

ما الان هم داریم مثل اونا زندگی میکنیم الانم بار اقتصادی رو دوش زن و مرده تو ایران با این تفاوت ک هیچ حقی زن نداره

در ضمن فقط بار اقتصادی رو دوش زن نیست در اونجا لطفا اطلاعات غلط ندید 

اگر از وضعیت زنان شاغل و‌زنان تو‌ایران خبر ندارید سکوت بهتربن گزینست 

بنظرم خانم های نی نی سایت بخش بزرگی از حقیقت زندگی که رفتار خودشونه پنهان میکنن از نظر روانی مردها ...

شما ک این حس رو برطرف کردی 

چطور همسرت ب حس نیاز شما برا مستقل بودن توجه نکرد

این ها ی مشت اراجیف ک فقط مردای ایرانی میگن ک سلطه گری کنن

حس نیاز و‌قدرت و تکیه گاه 😏

پول من پول تو کردن در زندگی مشترک‌معنی نداره درسته... ولی اگر هم " اقتداری" در زندگی وجود داشته باش ...

من منطورم تلطیف قوانین هست که باید از خود زنان شروع بشه و تا زمانی که چسبیدن به این که زن پولش مال خودشه هیچی تغییر نمیکنه و قوانین ضد زن همچنان برقراره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
آخ شما اصلا کتاب میخونی؟! درباره ویژگی های روحی و روانی مرد و زن چیزی میدونی؟ یا فقط ...

دوست من،من معمولا اینجا از رشته و شغلم حرفی نمیزنم ولی وقتی میبینم چندین سال از عمرم رو توی دانشگاه برای همین رشته گذاشتم،کتابای مهم روانشناسی و مشاوره خانواده رو خوندم،غیر از کتابای دانشگاه کتابای روانشناسای مهم مثل یالوم،مثل فروید،مثل هورنای و ... رو مطالعه کردم،در این زمینه ها پایان نامه و مقاله کار کردم،براش زحمت کشیدم،کارورزی رفتم،با خانواده ها مستقیم سرو کار داشتم بعد چند نفر به خاطر خوندن چندتا کتاب از روانشناسی مثل باربارا دی آنجلیس که اصلا بین روانشناسا روانشناس مهمی به حساب نمیاد و کتاباش مرجع نیستن تمام دانش دیگران رو زیر سوال میبره واقعا ناراحت میشم! هیچ کجای روانشناسی نگفته تو یه خانواده ی سالم اقتدار مرد به قیمت زیر پا له کردن اقتدار زن باید حفظ بشه! هیچ کجای روانشناسی هم نگفته که زن هیچ نیازی به اقتدار نداره! اون چیزی که شما خوندی به این معنا نیست که زن و مرد در اساس نیازهاشون با هم فرق دارن،به این معناست که اولویت بندی بعضی نیازها براشون فرق داره! مثلا ما تو روانشناسی جنسیت میگیم زنها ارتباط گرا و مردها موضوع گرا هستن،آیا این به این معنیه که مردها اصلا نیازی به ارتباطات اجتماعی ندارن و برای داشتن یه زندگی خوب باید ارتباطات خودشون رو فدای ارتباطات همسرشون کنن؟خیر به این معنیه که این مسئله در زنان جزء اولویتهاست در حالی که میتونه(میتونه نه که حتما) در مردان اولویت نباشه،مرد نیاز به اقتدار براش اولویت داره به این معنی نیست که زن اصلا همچین نیازی نداره و برای رفع این نیاز مردش باید خودشو زیر پا بذاره!