2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97491 بازدید | 882 پست
اره تو این ۸ ماه دیوونه شدم

عزیزم تا وقتی شاهد نباشه نمیشه کاری کرد مگه آشنا داشته باشی. باید موقع ضرب و شتم جوری باسه که حداقل یه همسایه بتونه متوجه بشه و شاهد باشه. اینجا ایرانه و همه چی به نفع آقایون

الهی آن ده که آن به🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن طلاق ن شکایت و ن خودکشی ارزش نداره خودتو بخاطر یه چیز کوچیک و یه مشت بکشی طلاق هم ک ن اگ بخوان ب ...

شما به سازش و کتک خوردنتون ادامه بدید. واقعا تا وقتی که زنایی مثل شما هستن مردای جامعه ما فکر میکنن باید هر بلایی سر زن بیارن و اون صداش درنیاد. متاسفم

سلام

نقش مرد بودن و زن بودن تو زندگی مهم و تصمیم این نقش یا هر دو نفره 

و اگه این نقشها جابجا شن این مسایل پیش میاد 

نمیدونم شوهرتون شاغله یا بیکار که ظاهرا وابسته به درامد شماست ولی خب شما ظاهرا نقش مرد بودن رو از ایشون گرفتین و ایشون مقابله کرده 

با گفتگو و مراجعه به مشاور مشکلتون راحت حل میشه و اتفاقا دیگر مسایل احتمالی زندگیتون که زیر این لایه مخفی شده رو میشه و براش راحت راه حل خوبی پیدا میکنین 

سلام نقش مرد بودن و زن بودن تو زندگی مهم و تصمیم این نقش یا هر دو نفره  و اگه این نقشها جابجا ...

ممنونم ، اون درآمدش چند برابر منه  و فقط به قصد آزار من ابن حرفارو میزنه

برای آزار شما !

سوال اساسی اینه چرا و ریشه این ماجرا کجاست ؟

شاید انتقاله... برای نشون دادن نارضایتی و استخونی لای زخم که نمیتونه به صراحت بیان کنه

یکم فکر و اندیشه راه گشاست و اگه خودتون نمیتونین روانکاو و مشاور بهتون کمک‌میکنه 

پس چرا مردای ما رو بهشون محبت میکنی فکرمیکنن وظیفه است . بخدا شعور و فهم نداره اصلا . اصلا دو ...

خواهر چه دل پردردی داری،درکت میکنم کاملا زندگی با مرد بی مسئولیت خیلی سخته خیلیییییی،ببین خانم گل مشکلو همه دارن هیجکس کامل نیست،من اگر میگم شوهرم تغییر کزده معنیش این نیست که ایشون مشکلی ندارن،معنیش این نیست که زندگیم بی عیبه ونقصه،نه عزیزم منظورم اینه که باوجود مشکلات زیاد باهم کنار میایم صحبت میکنیم به جای دعوا وقیل وقال،به هم احترام میزاریم ومحبت میکنیم بجای توهین وعصبانی شدن،والا شوهر منم توخونه دست به سیاه وسفید نمیزنه یعنی فرصت نمیکنه صبح ساعت ده میره تا ده شب،دیگه جونی نمیمونه که توخونه هم به من کمک کنه اصلا راضی نمیشم کارکنه توخونه،من اگر بخوام گله کنم ازایشون اول کلی از خوبیاش میگم بعد یاداوری میکتم چقدر برام مهم وعزیزه،بعد درنهایت ادب وارامش ازش گله میکنم،شوهرمن بخاطر شرایط خاص خاتوادش بشدت عصبیه،اوایل اینارو نمیدونستم داد میزدم شوهرمم صداشو بیشتر ازمن بالا میبرد،الانم اگر بخوام داد بزتم مسلما ایشون هوار میکشه،من چندبار پیش مشاور رفتم وخیلی چیزا یادگرفتم،یه مثالی بزنم روز دوم عید مهمون داشتم شوهرم خسته ازسرکار اومد گفتم بریم یکم خرید واسه مهمونی فردا،دیدم زیاد مایل نیست هیچی نگفتم رفتم باپسرم یکم خرید کردم تارسیدم گفت لباساتو درنیار بریم بقیه خریدارم انجام بدیم باورکن دوساعت تمام از سوپرمارکتی و میوه فروشی وقنادی و...گشتیم وخرید کردم هردفه صورتشو نگاه میکردم متوجه میشدم خسته وعصبیه ولی داره کنترل میکنه خودشو که چیزی تگه بهم،وقتی خریدم تموم شد دست گذاشتم روشونش گفتم دست گلت دردنکنه خدا تورو برای من حفظ کنه شوهرم نگام کرد وخندید وتا اخرشب فقط بالبخند باهام حرف میزد،درصورتیکه اگرهمون اول میگفتم واخوب چته چرا عصبانی هستی وظیفته فامیلای خودت میخوان بیان یه جنجال بزرگ درست میشد ومهمونی زهرمارم میشد،دوستم زندگی باهمین بالاوپاییناش قشنگه،میشه با کلامی تلخش کرد وبا کلامی شیرینش کرد،فشار اقتصادی زیادی  رو دوش آقایونه،زتدگیا سخت شده ما سخت ترش نکنیم

نه عزیزم بهترین انتقام رفتن به پزشکی قانونیه تا بفهمه دنیا دست کیه

اصلااااا جون دادگاه سر این موضوع طلاق نمیگیره  

اگه هم این کارو کنه طرف بیشتر کینه ای میشه بیشتر اذیت میکنه 

باید با سیاست جلو رفت  نمیگم کوتاه بیاد اصلااااااااااا اینو نمیگم چون بعضیا کوتاه اومدنو نشونه کم اوردن میدونن

ولی این روشم خوب نیست زیاد

خودت یه مشاوره برو حتما

درست میشه بلد نیستی شوهر داری کنی 

مرد ها رو باید رام کرد

البته اگه همسرت مشکل شخصیتی و روانی نداشته باشه حل میشه 

فقط با مشاوره معلوم میشه مشکل از رفتار تو یا شوهرت مشکل اخلاقی داره

در ضمن یه توصیه برای همه خانوم ها وقت دعوا اینقدر مرد هارو عصبانی نکنید که کم بیارن کار به کتک کاری برسه حالا اون مرد میتونه همسر براد دوست یا پدر باشه مرد مرد فرق نمیکنه وقتی کم میارن کتک میزنن پس شما کاری نکنید حرمت ها شکست بشه