2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97491 بازدید | 882 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 ...

دروغ که نمیگم میاس پای عقدنامه رو امضا نکنی یا لااقل قبلش درباره وظیفه یه زن تحقیق میکردی خواهر

چقدر نامرد. اصلا به اون چه ربطی داره که حقوقت چقدره و چطور میخواد خرج بشه؟ حتی اگرم حق با اون بود و برای انجام کاری به پول شما هم نیاز داشت به هیچ وجه حق نداشت دست روت بلند کنه. 

از نظر شرعی زن حتی اگه میلیاردر هم باشه همسرش بااااید بهش خرجی بده و تمام هزینه ها با مرده. این لطف زنه که سرمایش رو توی زندگی بیاره و خرج کنه.

اونو بکشی بهتره 😡 پر رو... نمیگم شکایت کن چون باعث میشه خیلی اوضاع بدتر بشه ولی اگه بازم تکرار کرد حتما این کارو بکن.

خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤
چقدر تو تهوع آوری🤮

دروغ که نمیگم شخصیتمم بالاس که توهین نمیکنم بیشخصیتت ربطی به من نداره

بعدشم چرت نگو خانم یه خورد تحقیق کنو فرق یه زنو با یه دختربچه بی عقل بفهم یه زن واقعی ن توهین میکنه و ن کار چرتشو انکار میکنه دروغ که نمیگم من با همه چیه شوهرم کنار اومدم خیلی خوشبختم چون با روحیاتمون اشنا شدیم برعکس خواهرم مث شما منو با حرفای کم ارزشش مسخره میکرد

ت هم زیپ دهنتو بکش و منتظر عواقبش باششششش

شکایت کن یه دیه تپل بنداز رو دستش  دیه صورت خیلیییییی زیاده

اونوقت یاد میگیره مث خر جلوت خم و راست شه

میشینه سر جاش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من باهاش موافقم. خیلی از خانوم‌ها رو دیدم سر برج تمام حقوقشون رو کامل به شوهرشون می‌دن.

چه ادمهای خودخواهی پیدا میشن اونوقت استدلال تون هم اینه خیلیا رو دیدین!!

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...