2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97491 بازدید | 882 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته مرد "اقتدار" باید داشته باشه؟! مگه فرماندست؟! ازدواج دنیای امروز ازدواج" برابر" هست! نه ف ...

والا!

تازه هر کی هر چی میخاد باید خودش زحمت بکشه بدستش بیاره یا لیاقتشو کسب کنه!

زن بیچاره بره دو شیفت جون بده هم کاربیرون هم  کار خونه

بعد دودستی تقدیم مردک کنه که احساس اقتدارش خدشه دار نشه وگرنه کتک بخوره!

همونقدر مسخره و‌احمقانه که زن بگه من پزشکی دوست دارم تو برو‌درس بخون من دکتر بشم!

و خدا برای من کافیست.....

بهتره که خونتو ترک کنی چند ماهی دعوا بین زنو شوهرپیش میاد خودتو ناراحت نکن

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

ن طلاق ن شکایت و ن خودکشی

ارزش نداره خودتو بخاطر یه چیز کوچیک و یه مشت بکشی

طلاق هم ک ن اگ بخوان بخاطر یه کتک طلاق بگیریم من هزارباره طلاق گرفتم شیرینیه زندگی به همین چیزاس ما موقعی پای عقدنامه امضا میکنیم ینی من با همچیه شوهرم ساختم اگر عصبانیه کنار میام چ میدونم بداخلاقه کنار میامو...

شکایت هم که انصافا کارو بدتر میکنه

اینجا باید بری سراغ سیاست مخصوصه زنانه یا کاری کنی عذاب وجدان بگیره😅👌🏻

ما زنا باید با همه چی کنار بیایم🙂

بابای من معتاد بود بداخلاق عصبانی دست به زنی که مادرمو تا اتاق جراحی رسوند اما مامان جونم جیکش در نیومد و ساخت الانم بابام دیگه خیلی خوب شده

ت هم بابد درک کنی خب به جای اقات نیستیو نمیدونی پول به چه سخت به دست میاد اونم تو این اوضاع خواهر

والا! تازه هر کی هر چی میخاد باید خودش زحمت بکشه بدستش بیاره یا لیاقتشو کسب کنه! زن بیچاره بر ...

موقعی شما پای عقدنامه رو امضا کردی یعنی با خونه داریم ساختم با روزی که پولی نیس ساختم با اخلاق و احساسات اقام ساختم خو دقت کنید خانما

اونا مردن روحیاتشون با ما فرق میکنه باید همش فکر کنن اگ پول کم شه جلو زنو بچم کم بیارم شرمنده شم

مرد غروری داره بیشتر از ما پس قضاوتو بزارید کنار به طرف مثبت قضیه فک کنید اینجوری برا کل خونواده بهتره بگید شوهرم کار میکنه خسته میشه دستوپاش مثلا تاول میزنه...

ن طلاق ن شکایت و ن خودکشی ارزش نداره خودتو بخاطر یه چیز کوچیک و یه مشت بکشی طلاق هم ک ن اگ بخوان ب ...

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

نمیدونم اسی چرا با وجود سن کم و نداشتن بچه وشاغل بودنش، داره با یه آدم روانی زندگی میکنه؟؟؟!!!!!

ولی اونچه باعث شاخ درآوردنم تو این تاپیک شد، دوستانی هستن که به زنی که یه شوهر بد دل، روانی، خسیس که بدجوری هم دست بزن داره میگن بیشتر محبت کن، واسش دلبری کن،سیاست زنانه داشته باش، زبون درازی نکن، خوب حقوقت و بده بهش، مرد غرور داره، دوست داره زنش بهش وابسته باشه😲😡😡😡🤬🤬🤬🤬