2777
2789
 همه چیز که خوردن نیست .با پول ادمو میشناسن در خونتو باز میکنن ببین مردی یا زنده .تو زمانه داشت ...

اون ادما ارزش دوست شدن باهاش یا این حرفارو ندارن حداقل وقتی فقیری دوست ودشمن حقیقیتو می شناسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول خوشبختی نمی یاره ولی وجودش لازمه کسی منکرش نیس ولی فکر کن زمانی که نفهمی زشت یعنی چی قدره زیبایی ...

عزیزم‌ من تجربه شو دارم بهت میگم که بیشتر بدبختی ها از  نداری و فقیری . تو زندگی به یه مرحله ی  رسیدم که همه بهمون ترحم میکردن و من بچه بودم چقدر بدم میومد از این ترحم  بخاطره این که سرمایه زیاد نداشتیم برای مریضی پدرم خرج کرده بودیم بعد فوت پدرم که برادر نداشتیم اونهایی تا دیروز دستشون میگرفتیم کمک میکردیم از ما دور شد فامیل ها غریبه چون ۵ تا خاهر بودیم همه بچه چقدرم حس ترحم بده گذشت گذشت ما بزرگ شدیم بخاطره تلاش خاهر و مادرم زندگیم خوب شد فامیل هایی که دور شده بودن برگشتن چون بخاطره تمیزی اسممون که مادرم با اقتدار نذاشت دخترهاش از خط قرمز بیرون برن جوری که بخاطره پاکیمون اسممون مثلا بزنن .الان خاهرم ازدواج کردن  زندگیشون خوبه  ولی از خدا میخام که خوشبختر بشن چون از بچگی کار کردن زحمت کشیدن تا از جهیزه شون چیزی کم نباشه .

همه اینارو می دونم ولی یه ادمی همشو داشت بهترینشو داشت ولی خوشبخت نبود.خوشبختی واقعی پول نیس.خوشبختی ...

اون پولداراروکه بهترین غذاهاجلوشونه دلشون خوش نیست بهترازاوناییکه غذاندارن بخورن امادلشوننخوش نیست،باپول میشه به همچی رسید

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕