2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعله خوشبختن پول احترام میاره ،اعتمادبه نفس میاره ،آبرومیره کلااهمچی میاره 

اونایی که میگن پول خوشبختی نمیاره واحترام نمیاره ....ایناهمش شعاره پول خوشبختی هم میاره

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕
بعله خوشبختن پول احترام میاره ،اعتمادبه نفس میاره ،آبرومیره کلااهمچی میاره  اونایی که میگن پول ...

همه اینارو می دونم ولی یه ادمی همشو داشت بهترینشو داشت ولی خوشبخت نبود.خوشبختی واقعی پول نیس.خوشبختی واقعی اینه که از تمام چیزا تو زندگیت لذت ببری طرف بهرین غذا جلوشه ولی از غذاش لذت نمی بره در عوض یکی نون وپنیر جلوشه وخدارم شکر می کنه چون گرسنگیش از بین میره کسی که همش سیره این لذتو درک نمی کنه

هر کی میگه خوشبختی نمیاره پول باید به عقلش شک کرد.برای زندگی پول مهمه .خدانکرده مریض باشی پول لازمه برای عروسی برای خرید جهیزیه برای خرید خونه همه چی ادم وقتی با پول میره خرید چ احساس خوشبختی میکنه  ولی وای وقتی که بدون پول پا تو بازار میذاره فقط حسرت میخوره .کلا دغدغه ی زندگی پوله پول نه ادم شرمنده بچه میشه نه شرمنده همسر .پول باشه بهترین جهیزیه میخرن ادم جهیزیه خریدنی خیلی خیلی به داشتن پول زیاد فک میکنه .تا نگن فلانی چهیزیه ش چیزی نداره . یا تو خرید بخاطره قیمت نتونه اون چیز هایی که میپسنده بخره مجبور هرچی ارزون بخره من خیلی دیدم از اینا

پول لازمه ی خوشبختیه ولی کافی نیست

برای همین نمیشه گفت احساس خوشبختی میکنن یا نه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
همه اینارو می دونم ولی یه ادمی همشو داشت بهترینشو داشت ولی خوشبخت نبود.خوشبختی واقعی پول نیس.خوشبختی ...

همه چیز که خوردن نیست .با پول ادمو میشناسن در خونتو باز میکنن ببین مردی یا زنده .تو زمانه داشتن پول نصف خوشبختیه .

هر کی میگه خوشبختی نمیاره پول باید به عقلش شک کرد.برای زندگی پول مهمه .خدانکرده مریض باشی پول لازمه ...

پول خوشبختی نمی یاره ولی وجودش لازمه کسی منکرش نیس ولی فکر کن زمانی که نفهمی زشت یعنی چی قدره زیبایی رو نمی فهمی تاگرسنه نشی قدره سیری رو نمی دونی