2777
2789
عنوان

روز دهم انتقال جنین و بی بی چک عکس😳

21834 بازدید | 128 پست

سلام دوستان امروز روز دهم انتقال جنینم هست ظهر یه بی بی چک زدم منفی بود الان که رفتم دیدمش یه خط واضح انداخته بنظرتون باردارم؟؟؟

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مبارکه شما باردار هستین به سلامتی😍😍😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بله مبارکه شما باردار هستین به سلامتی😍😍😍😍😍😍

وااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم.ای وی اف کردم و امروز دهم انتقالمه بنظرتون معتبر هست؟؟

پروفایل خودتی اسی ؟ ایشالله که بچه به خودت بره عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آره بارداری گلم یدونه دیگه هم امتحان کن مبارکه

وااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم برام دعا کن

وااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم.ای وی اف کردم و امروز دهم انتقالمه بنظرتون معتبر هست؟؟

مطمعن باش خاهر منم ای وی اف انجام دهد دقیقا مثل شما اول خط نیفتاد طفلی ولی بعد که چند ساعت گذشت خط انداخت الان دخترش هزار ماشالله کلاس اوله😘😘😘😘

یدونه دیگه هم امتحان کن بیا به ما هم خبر خوش بده گلم برای منم دیرتر خط انداخت 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فردام بذار ده دقیقه بالاسرش وایسا اگه تو ده دقه رنگ گرف بارداری عزیزم دکترت گفته کی برو آزمایش؟

جمعه ازمایش خون دارم که تعطیل هست شنبه میرم

عزیزم نمی خوام ناامیدت کنم ان شاالله که باردار باشی ولی منم دوبار جنین انتقال دادم هر دوبار این مارک بیبی چکو زدم بعد نیم ساعت هاله انداخت مدیکور زدم منفی بود و باردار نبودم

بیبی چک مدیکور بزن ان شاالله بارداری

جنینت چند روزه بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍