2777
2789
عنوان

روز دهم انتقال جنین و بی بی چک عکس😳

| مشاهده متن کامل بحث + 23874 بازدید | 128 پست
یدونه دیگه هم امتحان کن بیا به ما هم خبر خوش بده گلم برای منم دیرتر خط انداخت 

الان بذارم یا فردا صبح با ادرار غلیظ؟؟

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

منم خبر کن برات دعا میکنم ایشالله بارداری🤲🤲🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمی خوام ناامیدت کنم ان شاالله که باردار باشی ولی منم دوبار جنین انتقال دادم هر دوبار این مارک ...

مرررسی عزیزم نه ناراحت نمیشم هرچی خیر باشه همون میشه. یه دونه جنین سه روزه داشتم انتقال دادن برام الان روز دهم انتقال جنینم

والله من نصف شب گذاشتم ولی میگن صبح بذاری بهتر هست اگه میتونی صبر کن تا فردا صبح

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مطمعن باش خاهر منم ای وی اف انجام دهد دقیقا مثل شما اول خط نیفتاد طفلی ولی بعد که چند ساعت گذشت خط ا ...

اونم بی بی چکش همینطوری شد که باردار بود گلم؟؟

پنجشنبه برو ده روز بعد از لقاح مشخص میشه بارداری خود استرس واست خوب نیس زود برو تا زودترم شادشید ...

پنجشنبه ازمایش نشون میده عزیزم؟؟؟

والله من نصف شب گذاشتم ولی میگن صبح بذاری بهتر هست اگه میتونی صبر کن تا فردا صبح

اره فردا صبح میزنم هرچی شد خبر میدم اینجا گلی برام دعا کن

مرررسی عزیزم نه ناراحت نمیشم هرچی خیر باشه همون میشه. یه دونه جنین سه روزه داشتم انتقال دادن برام ال ...

عزیزم جنین سه روزه حداقللللل از روز ۱۲ به بعد بیبی نشون میده

بار چندمه انتقال دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم جنین سه روزه حداقللللل از روز ۱۲ به بعد بیبی نشون میده بار چندمه انتقال دادی؟

اولین بارمه انتقال جنین داشتم و فقط یه دونه جنین گرید ب برام تشکیل  شد انتقال دادن برام 

اولین بارمه انتقال جنین داشتم و فقط یه دونه جنین گرید ب برام تشکیل  شد انتقال دادن برام

ان شاالله مثبت شی

منم دو بار انتقال دادم یه بار دوتا سه روزه

یه بار دوتا بلاست که نشد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ان شاالله مثبت شی منم دو بار انتقال دادم یه بار دوتا سه روزه یه بار دوتا بلاست که نشد

عزیزم بحق آبروی فاطمه زهرا خدای مهربان دامنت رو سبز کنه

مشکلت چی هست گلم؟؟من کیست شکلاتی همون اندومتریوز دارم

وااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم.ای وی اف کردم و امروز دهم انتقالمه بنظرتون معتبر هست؟؟

خب معلومه دیر هاله میفته چون زود زدی تازه باید 5 روز دیگه بیبیچک بزنی مثبته مبااااارک باشه باز چندم انتقالت بود منم میخوام ای وی اف کنم 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خب معلومه دیر هاله میفته چون زود زدی تازه باید 5 روز دیگه بیبیچک بزنی مثبته مبااااارک باشه باز چندم ...

عزیزم خدا از زبونت بشنوه برام دعا کن مثبت بشم.بار اولمه ای وی اغ میکنم فدات

هر موقع گذاشتی منو صدا کن 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞