70elham مدیر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 عنوان روز دهم انتقال جنین و بی بی چک عکس😳 | مشاهده متن کامل بحث + 23874 بازدید | 128 پست سلام دوستان امروز روز دهم انتقال جنینم هست ظهر یه بی بی چک زدم منفی بود الان که رفتم دیدمش یه خط واضح انداخته بنظرتون باردارم؟؟؟ رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء 1400/01/16 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 یدونه دیگه هم امتحان کن بیا به ما هم خبر خوش بده گلم برای منم دیرتر خط انداخت الان بذارم یا فردا صبح با ادرار غلیظ؟؟ رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
تیکه عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 829 الان بذارم یا فردا صبح با ادرار غلیظ؟؟ منم خبر کن برات دعا میکنم ایشالله بارداری🤲🤲🤲🤲🤲 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 عزیزم نمی خوام ناامیدت کنم ان شاالله که باردار باشی ولی منم دوبار جنین انتقال دادم هر دوبار این مارک ... مرررسی عزیزم نه ناراحت نمیشم هرچی خیر باشه همون میشه. یه دونه جنین سه روزه داشتم انتقال دادن برام الان روز دهم انتقال جنینم رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
الیماما عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 1637 جمعه ازمایش خون دارم که تعطیل هست شنبه میرم پنجشنبه بروده روز بعد از لقاح مشخص میشه بارداریخود استرس واست خوب نیس زود برو تا زودترم شادشیدان شالله ک بارداری
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15105 الان بذارم یا فردا صبح با ادرار غلیظ؟؟ والله من نصف شب گذاشتم ولی میگن صبح بذاری بهتر هست اگه میتونی صبر کن تا فردا صبح خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 مطمعن باش خاهر منم ای وی اف انجام دهد دقیقا مثل شما اول خط نیفتاد طفلی ولی بعد که چند ساعت گذشت خط ا ... اونم بی بی چکش همینطوری شد که باردار بود گلم؟؟ رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 پنجشنبه برو ده روز بعد از لقاح مشخص میشه بارداری خود استرس واست خوب نیس زود برو تا زودترم شادشید ... پنجشنبه ازمایش نشون میده عزیزم؟؟؟ رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 والله من نصف شب گذاشتم ولی میگن صبح بذاری بهتر هست اگه میتونی صبر کن تا فردا صبح اره فردا صبح میزنم هرچی شد خبر میدم اینجا گلی برام دعا کن رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 مرررسی عزیزم نه ناراحت نمیشم هرچی خیر باشه همون میشه. یه دونه جنین سه روزه داشتم انتقال دادن برام ال ... عزیزم جنین سه روزه حداقللللل از روز ۱۲ به بعد بیبی نشون میدهبار چندمه انتقال دادی؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 عزیزم جنین سه روزه حداقللللل از روز ۱۲ به بعد بیبی نشون میده بار چندمه انتقال دادی؟ اولین بارمه انتقال جنین داشتم و فقط یه دونه جنین گرید ب برام تشکیل شد انتقال دادن برام رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 اولین بارمه انتقال جنین داشتم و فقط یه دونه جنین گرید ب برام تشکیل شد انتقال دادن برام ان شاالله مثبت شیمنم دو بار انتقال دادم یه بار دوتا سه روزهیه بار دوتا بلاست که نشد در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 ان شاالله مثبت شی منم دو بار انتقال دادم یه بار دوتا سه روزه یه بار دوتا بلاست که نشد عزیزم بحق آبروی فاطمه زهرا خدای مهربان دامنت رو سبز کنهمشکلت چی هست گلم؟؟من کیست شکلاتی همون اندومتریوز دارم رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 وااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم.ای وی اف کردم و امروز دهم انتقالمه بنظرتون معتبر هست؟؟ خب معلومه دیر هاله میفته چون زود زدی تازه باید 5 روز دیگه بیبیچک بزنی مثبته مبااااارک باشه باز چندم انتقالت بود منم میخوام ای وی اف کنم 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
70elham مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 خب معلومه دیر هاله میفته چون زود زدی تازه باید 5 روز دیگه بیبیچک بزنی مثبته مبااااارک باشه باز چندم ... عزیزم خدا از زبونت بشنوه برام دعا کن مثبت بشم.بار اولمه ای وی اغ میکنم فدات رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 الان بذارم یا فردا صبح با ادرار غلیظ؟؟ هر موقع گذاشتی منو صدا کن 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞