2777
2789
عنوان

روز دهم انتقال جنین و بی بی چک عکس😳

| مشاهده متن کامل بحث + 23810 بازدید | 128 پست
خب معلومه دیر هاله میفته چون زود زدی تازه باید 5 روز دیگه بیبیچک بزنی مثبته مبااااارک باشه باز چندم ...

امروز روز دهم انتقالم بود گلم

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
امروز روز دهم انتقالم بود گلم

خب زوده عزیزم باید روز 14 الی 15 بزنی ولی بازم مثبت شده صدرصد مثبته 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب زوده عزیزم باید روز 14 الی 15 بزنی ولی بازم مثبت شده صدرصد مثبته 

واااای عزیزم خیلی خوشحالم کردی برام دعا کن که خیییلی محتاج دعام

انشالله دلت شادبشه واس امضام دعام کن

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

هاله انداخته.انشااله که هستی.ولی من اعتماد به بیبی ندارم.الان برو ازمایشگاه نیم ساعته جوابشو میده.خون زودتر از ادرار نشون میده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
عزیزم یه سوال انتقال یعنی تخمک از خودت نبود؟؟؟

تخمک واسپرم ازخودشونه.چون کیفیت ندارن واسپرم تحرکش کمه جدامیکنن  اونایی که خوب باشن لقاح انجام میدن بعد وارد رحم میکنن

اها خیلی ممنون عزیزم و این امکان داره تخمک یکی دیگه رو لقاح بدن بعد واست بزارن؟؟

نه مگه اینکه خانم اصلا تخمک نداشته باشه.از تخمک اهدایی استفاده میکنن

نه مگه اینکه خانم اصلا تخمک نداشته باشه.از تخمک اهدایی استفاده میکنن

مثلا منم شاید با یکی از فامیلامون ازدواج کردم اگه مشکل ژنتیکی داشتیم این کار امکان پذیره ؟بدون اینکه کسی بفهمه؟؟

عزیزم یه سوال انتقال یعنی تخمک از خودت نبود؟؟؟

چرا عزیزم تخمک منو با اسپرم شوهرم لقاح میدن جنین که شد توی رحم میذارن.

انشالله دلت شادبشه واس امضام دعام کن

چشم عزیزم خدای مهربان کمکت کنه توئم برای من دعا کن که باردار باشم

مثلا منم شاید با یکی از فامیلامون ازدواج کردم اگه مشکل ژنتیکی داشتیم این کار امکان پذیره ؟بدون اینکه ...

اول ازمابش میگیرن اگه مشکل زنتیکی داشته باشین احتمالا باید  ای وی اف انجام بدین که اسپرم هایی که باعث مشکلات زنتیکی میشه حذف کنن.من چندباری که رفتم ازکسایی که می اومدن واسه اینکارا میپرسیدم

ایشالله به سلامت دنیا بیاد❤❤❤❤

عزیزدلم خیییلی ممنونم برام دعا کن ازمایش بارداریم مثبت باشه