2777
2789
عنوان

وزن نی نی های نازتون تو یک ماهگی

107415 بازدید | 39 پست
سلام مامانا ... میشه وزن زمان تولد و وزن یک ماهگی نی نی هاتون رو بنویسین ... من امروز رفتم قد و وزن ... دکتر گف باید 400 گرم بیشتر اضافه می کرد ... وزن آرسین من تو بدو تولد 3 کیلو 380 بود ولی روز 5 به 3 کیلو رسید و روز 15 سه کیلو و 300 بود ... الان تو یک ماهگی 4 کیلو شده ... واقعا 400 گرم کم داره وزنش ؟؟؟؟؟؟؟ آخه هیچ وقت از گرسنگی گریه نمی کنه و فکر نمی کنم شیرم هم کم باشه ؟؟
صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس نی نی من واقعا باید بیشتر اضافه می کرد .... چی کار کنم مامانا یه کم بیشتر وزن بگیره ... شما شیر خودتون رو می دادین بقیه شیر باقیمانده تو سینه رو می دوشیدین به نی نی بدین ؟... دکتر به من گفت تا سه ماهگی این کار رو بکنم ولی نمی رسم به خدا ... همین جوری از صبح تا شب علاف شیر خوردن این فینقیلی هستم
سلام
شقایق جون تاپیکت لطفا نترکون منم عصری پسرم میبرم برا قدو وزن

وزن تولدش3100بود بعد 7روز2900شد روز10 شد3000حالا نمیدونم چندباشه خوبه.

انشاالله به شیرخشک نیاز نداشته باشه
بچه دار شدن تصمیم خطیری است.با این تصمیم میگذاریم که قلبمان تا ابد جایی در بیرون ودورو بر تنمان به سر برد
ان شاالله مامان سپهر دادی که وزنش خوب باشه ... به من حرفی از شیر کمکی نزد فقط گفت ته سینه رو که شیر غلیظ تره و نی نی خسته شده برای مک زدن بدوشم و بدم بخوره ولی اینقدر آرسین تند تند شیر می خوره که نمی رسم و اینقدر هم سینه ام رو خالی می کنه که با شیردوش هیچی در نمیاد ... نمی دونم چی کار کنم
سالی جون می گم بهتر نیست آدم یه کم اولش رو بدوشه ؟... آخه می گن اول شیری که از سینه میاد بیشتر آبه ... که نی نی بیشتر قسمت چربش رو بخوره و سیر بشه ؟؟؟؟... واسه خودم دکتری می کنم دیگه
شقایق جون دکتر پسرم روز های اول ما رو ترسوند گفت باید شیر کمکی بدی ببلاک دادم پسرم اسهال شد .

دیگه فقط شیر خودم دادم بهش.

دکترشم عوض کردم
بچه دار شدن تصمیم خطیری است.با این تصمیم میگذاریم که قلبمان تا ابد جایی در بیرون ودورو بر تنمان به سر برد
مامان سپهردادی جون ... پسر منم نزدیک 500 گرم کم کرد روزای اول ... آخه من دیابت بارداری داشتم و پسری خیلی باد داشت ... خودم هم سینه ام خوب شیر نیوفتاده بود ... به دکترش گفتم براش شیر کمکی بگیرم ؟؟؟... گفت غلط می کنی .. گفت هر چی بمکه تو سینه ات بیشتر شیر میاد ...راستم می گفت ولی هنوز اونجوری که میگن سینه باد می کنه و سفت میشه نشده سینه ام ... شایدم شیرم کمه ؟!