2777
2789
عنوان

وزن نی نی های نازتون تو یک ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 107425 بازدید | 39 پست
پسره من دنیا ک اومد ۳۳۳۰ گرم بود ۱ ماهگی ۵۳۷۰

سلام نگفتن وزنش زیاده. باید کمتر شیر بدی

منم پسرم 1600اضافه کرد دکتر میگه باید کمتر شیر بهش بدم. این دوروزه خیلی اذیت شدم مدام گریه می‌کنه نمیشه بهش شیر نداد  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام نگفتن وزنش زیاده. باید کمتر شیر بدی منم پسرم 1600اضافه کرد دکتر میگه باید کمتر شیر بهش بدم. ای ...

سلام اگه هنوزم نی نی سایت هستین میشه بگید وزن بچتون چطور شد من دلم نیامد کمتر شیر بدم دکتر گفت میترکه ی دکتر دیگه گفت بعد چند ماه نرمال میشه

الهم صل علی محمد وآل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اگه هنوزم نی نی سایت هستین میشه بگید وزن بچتون چطور شد من دلم نیامد کمتر شیر بدم دکتر گفت میترک ...

سلام

تقریباً هر روز هستم  

منم شیر بهش دادم ولی ماه های بعد رفلاکس شد دیگه مثل قبل اضافه نکرد 

خوب میشه نگران نباش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
زنده باشی  منم دوروزه مدام بالا میاره از کولیک رسیدم ب رفلاکس😭

احتمالا بخاطر شیر زیاد هست 

منم همین طور بود 

دکتر ببر دارو بده رفلاکس خوب میشه

احتمالا بخاطر شیر زیاد هست  منم همین طور بود  دکتر ببر دارو بده رفلاکس خوب میشه

فعلا اومدیم شهرستان خونه مادر شوهرم آخر هفته برمیگردم

دخترم چقد راحت بزرگ شد اما پسرم داره پدرم در میاره 

الهم صل علی محمد وآل محمد
وزن پسرم بدو تولد ۳ /۳۲۰گرم بوده  و امروز که یک ماهگی اش هست ۴/۵۰۰   خداروشکر عالیه

سلام دوستان.پسرمن وزن تولد3560 و یک ماهگی4900شده بود خداروشکر.

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
سلام اگه هنوزم نی نی سایت هستین میشه بگید وزن بچتون چطور شد من دلم نیامد کمتر شیر بدم دکتر گفت میترک ...

سلام امیدوارم بخونی پیامک رو دختر منم موقع تولد ۳۲۷۰بود تو یک ماهگی شده ۵۳۰۰گفت سیصد رو برا لباسش کم میکنم پنج کیلو بیشتر از حد جلو اومده اما نگفت کمتر بده دخترم موقع تولد تیروئیدش مشکوک بود از وقتی از بهداشت برگشتم فکرم درگیر شده نکنه تیروئیدش واقعا زیاد باشه برا شما هم اینجوری بود؟

همه چی رو امتحان کردم جز انگور سیاه ... اونم باید بگیرم بخورم شاید بیشتر بشه ... آرسین از گرسنگی گری ...

عزیز دلم همراه با غذا ت ،هر وقت غذا می خوردی یه فنجون چایی شکر  بخور شیر ت رو زیاد می‌کنه خیلی خوبه