2777
2789
من داشتم ۴ سال پیش تقریبا با هزینه رفت و امد و همه چیم نزدیک ۱۰ شد من نتیجه نگرفتم متاسفانه

من کرمانشاه هستم بعد عید میخوام دوباره برم البته مرکز فقط کرمانشاهه حدود 8 یاکمتر 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم ۴ سال پیش تقریبا با هزینه رفت و امد و همه چیم نزدیک ۱۰ شد من نتیجه نگرفتم متاسفانه

شما کجا انجام دادین؟ یعنی الانم همین حدودا میشه؟ 

چرا نتیجه نداد؟

... 🌱
من کرمانشاه هستم بعد عید میخوام دوباره برم البته مرکز فقط کرمانشاهه حدود 8 یاکمتر 

قبلا هم انجام دادین؟ 

ان شاالله نتیجه بگیرین

کدوم مرکزه؟ اسمش چیه؟ دولتیه؟ کارشون خوبه؟

... 🌱
خواهرم پیش افلاطونیان انجام داد سال 98 با هزینه های جانبیش و عملاش فک کنم 20 نتیجه هم گرفت خدا رو ش ...

ای جانم خداحفظش کنه😍😍

یه سوال همش استراحت بود مثلا معذرت میخوام لگن داشت برا دستشویی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
شما کجا انجام دادین؟ یعنی الانم همین حدودا میشه؟  چرا نتیجه نداد؟

نن رویان رفتم نمیدونم بخدا کیفیت جنین عالی بودن خودمم مشکلی نداشتم دوبار هم انتقال  داشتم ولی نشد😔

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
خواهرم پیش افلاطونیان انجام داد سال 98 با هزینه های جانبیش و عملاش فک کنم 20 نتیجه هم گرفت خدا رو ش ...

الحمدلله

همون بار اول نتیجه گرفت؟ بعدش شما میدونی خواهرت اروم بود یا استرس هم داشت؟

افلاطونیان خیلی دکتر خوبیه

... 🌱
ای جانم خداحفظش کنه😍😍 یه سوال همش استراحت بود مثلا معذرت میخوام لگن داشت برا دستشویی

استراحت مطلق بود ولی لگن نه پیاده روی سبک میتونست ولی پله ممنوع  بود 

از فرنگی استفاده میکرد

😔
قبلا هم انجام دادین؟  ان شاالله نتیجه بگیرین کدوم مرکزه؟ اسمش چیه؟ دولتیه؟ کارشون خوبه؟

بله ۲تامرکز هستش من یه بار دولتی رفتم 2 بار انتقال دادم متاسفانه منفی شد ولی دیگه جنین ندارم باید باز از اول شروع کنم..

کارشون خداروشکر خوبه ولی چون من مشگلم یکم حاد بود جنینا نگرفت برام

الحمدلله همون بار اول نتیجه گرفت؟ بعدش شما میدونی خواهرت اروم بود یا استرس هم داشت؟ افلاطونیان خیل ...

ندیدم کسی بره و نتیجه نگیره اگه ببینه بی فایده هست انجام نمیده الکی تو خرج نمیندازه ادمو

😔
سلام یلدا جون خوبی عزیزم

سلام عزیز دلم ممنونم فدات شما چطوری خوبی♥♥💋