2777
2789
عنوان

اطمینان از مجرد بودن پسر

907 بازدید | 91 پست

دوستان

اگر حسی توی رابطه داشته باشید که در زندگی پسر، فرد دیگری هست (چه همسر چه دختر ) چطور از این قضیه مطمئن میشید؟ 

برخی شبها تا دیروقت پاسخ پیام میدن ایشون البته چت نه تماس. من خودم شرایط صحبت نداشتم در تایم شبانه. 

در سایر اوقات یک ساعتی حدودا با من چت میکنن.

مجردی زندگی میکنن. درس و کار هم همزمان پیش میبرن.

قرار برای دیدار به سختی تنظیم میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناس نامه شو ازشما بخواه:///

اولا روم نمیشه بگم شناسنامه بده چون پرسیدم مجردی گفتن بله و ممکنه بهشون بربخوره که دارم دروغگو خطابشون میکنم.

دوما من عرض کردم همسر یا دوست دختر 

خب بیشتر اشنابشید متوجه میشین دیگه سناسنامشم میتونی ببنی 

شما خودتون از پسر صراحتا میخواین شناسنامه نشونتون بده؟ بهش برنمیخوره؟

و اینکه من حسم این هست کسی در زندگیشه

دوست دختر باشه که شناسنامه به دردم نمیخوره

اولا روم نمیشه بگم شناسنامه بده چون پرسیدم مجردی گفتن بله و ممکنه بهشون بربخوره که دارم دروغگو خطابش ...

با ی پیج فیک برو دایرکتش بگو سلام هانی پیج دوم منه اگه پرسید شما ؟؟؟ تنبونمو دوتا س

ولی اگه اسمت رو گفت اوکیه؛)

درباره مجرد بودنش هم صبور باش خودشم گفته ک مجرده چرا انقدر حساسی؟

ببینین

من ادم بدبینی نیستم

در کل بعد از مدتی که با هم اشنا شدیم نمیدونم چرا این حس رو پیدا کردم

شاید بیشتر از وقتی شروع شد که سر قرار گذاشتن برای دیدار تلاشی نمیکنن

اگر ایشون شب دیر وقت پیام میدن،شما اینکاررو نکن.پیام نده نتت رو خاموش کن گوشیتو بعد ازده خاموش کن کل ...

اکثر اوقات عصرها پیام میدن

یک ساعت فقط صحبت میکنن نهایتا

به نظرم طبیعی نیست

افراد دیگر در اغاز اشنایی بیشتر پیام میدن به هم