2777
2789
من پسر ۴ ساله دارم جمله بندیش کمه رنگها و بالا پیین و ... یاد نمیگیره بردم گفتار درمانی میگفت هفته ...

سلام ببخشید دختر من ۴سالونیمه،پیش ۱ یعنی چی؟

پیش دبستانی میره؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .

سلام ممنون از تاپیکی که زدین 

پسر من دوسال و هفت ماهه هست، ولی هنوز صحبت نمیکنه، صداسازی میکنه و برای بعضی چیزها آواهای خاصی در میاره ولی به طور کلی حرف نمیزنه! 

صداهای خیلی کم رو تشخیص میده، حرفها رو متوجه میشه کامل، تماس چشمی داره،..

پدرش و برادر من هم دیر به حرف اومدن ولی من باز هم نگرانم...میشه راهنمایی ایم کنین؟ ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خداخیرت بده امروز خیلی ذهنم مشغول بود چون دخترم ۴سال و نیمشه و اگه بخواد ی داستانی رو تعریف کنه انگار تمرکز نداره و چندتا داستان مختلف رو با هم قاطی میکنه و تعریف میکنه انگار داره پرت و پلا میگه خیلی ناراحتم ازین قضیه به نظر شما ببرمش گفتار درمان؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
سلام خداخیرت بده امروز خیلی ذهنم مشغول بود چون دخترم ۴سال و نیمشه و اگه بخواد ی داستانی رو تعریف کنه ...

سلام ، شرمنده بابت تاخیر در پاسخگویی 

بله نیاز به گفتاردرمانی داره 

ایا توی انجام کارهایی که توالی دارن هم دچار بی نظمی میشه ؟

سلام ممنون از تاپیکی که زدین  پسر من دوسال و هفت ماهه هست، ولی هنوز صحبت نمیکنه، صداسازی میکنه ...

سلام 

از پیامی که در جواب سوال یکی از دوستان درمورد تاخیر گذاشته بودم رو ببینیدلطفا 

بله عزیزم 

سلام عزیزم پسرم ۵سالشه همه ی کلمات رو خوب میگه فقط س و ز   رو نوک زبونی میگه.با گفتار درمانی درست میشه یانه دیگه؟

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
دخترم دوسالو نمیه همه چیو میدونه درکش بالاس در حد بیس سی کلمه میگ اهنگارو یجوری میخونه میفهمه قبلا ش ...

ببخشید متوجه منظورتون نشدم ، اهنگارو رو میخونه ؟

سلام دوست عزیزدخترم  20ماهشه

فقط میگه بابا مامان درحدچندکلمه  ازنظرتون مشکلی داری زیاد نمیتونه حرف بزنه؟ 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ببخشید متوجه منظورتون نشدم ، اهنگارو رو میخونه ؟

میشه جواب من روهم بدید صفحه قبل؟

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘

سلام.دخترم سه سالونیمه.فقط کلمه میگه.تنها جمله دوکلمه چ شد.شروع شد.تموم شد.البته اینارو فقط شد واضح میگه.اصلا تمرکزنداره.یعنی گوش نمیده چی میگی.وگرنه هوشش خوبه.خیلی تلویزیون وگوشی نگاه میکنه.منم افسردگی دارم نمیتونم باهاش کارکنم.گفتاردرمان یک جلسه بردم گفت ادامه بده ولی گرونه شرایطش ندارم.چکارکنم.خیلی نگرانم

سلام عزیزم پسرم ۵سالشه همه ی کلمات رو خوب میگه فقط س و ز   رو نوک زبونی میگه.با گفتار درما ...

عزیزم حتما خوب میشه 

برید جلوی اینه و با حالت بازی بهش بگید بیا زبون رو پشت دندونا قایم کنیم و نذاریم بیاد بیروووون

بعد بهش بگو حالا صدای مار سسسسسسسس در بیاره و همچنان زبونش زندونی باشه ، یکم این بازیو انجام بدید ، بعد که یاد گرفت ، حالا سا ، سو ،سی ،سَ،سِ، سُ رو بگه ، همچنان زبان زندانی باشه ، 

بعد کلماتی که اولشون س هست بعد وسط و بعد اخر ،،،، 

بعد وارد جملات ساده و مکالمه بشید ، 

هروقت دوباره س رو نوک زبونی گفت یاد اوری کنید که باید زندونی بشه ، برای ز هم همینکار رو کنید 

موفق باشید 

نتیجه رو اعلام کنید