2777
2789
سلام.دخترم سه سالونیمه.فقط کلمه میگه.تنها جمله دوکلمه چ شد.شروع شد.تموم شد.البته اینارو فقط شد واضح ...

عزیزم فقط با گفتاردرمانی درست میشه ، میتونی گفتاردرمانی انلاین هم ببری 

سلام.دخترم سه سالونیمه.فقط کلمه میگه.تنها جمله دوکلمه چ شد.شروع شد.تموم شد.البته اینارو فقط شد واضح ...

میتونی پیام من توی صفحه اول در مورد تاخیر رو بخونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیزدخترم  20ماهشه فقط میگه بابا مامان درحدچندکلمه  ازنظرتون مشکلی داری زیاد نم ...

عزیزم گاهی تاخیر کاملا عادیه ولی گاهی هم مشکل زمینه ای مثل مشکل شنوایی و... وجود داره ، 

برای اطمینان بیشتر حتما 

سلام دوست عزیزدخترم  20ماهشه فقط میگه بابا مامان درحدچندکلمه  ازنظرتون مشکلی داری زیاد نم ...

ببخشید پیامم ناقص ارسال شد ، برای اطمینان بیشتر حتما به گفتاردرمانی مراجعه کنید ، 

میتونید پاسخ من به یکی از دوستان که در مورد تاخیر بود توی صفحه اول رو مشاهده کنید 

عزیزم گاهی تاخیر کاملا عادیه ولی گاهی هم مشکل زمینه ای مثل مشکل شنوایی و... وجود داره ،  برای ...

عزیزم گوشاش هیچ مشکلی نداره 

ولی مثلا بهش میگم بگو آبجی یاآرزو هی زور میزنه فقط میگه آ آ

یامثلا اسم خوهرزادم حنانه است چندبارکه ماگفتیم حالا یاد گرفته میگه حنا

انگاربیشترتنبله

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عزیزم فقط با گفتاردرمانی درست میشه ، میتونی گفتاردرمانی انلاین هم ببری 

گفتاردرمان تومشهد سراغ دارید؟البته شاید بتونم فقط سه جلسه ببرم.یا اینکه خودتون راهنماییم کنید چکارکنم.توخونه چه جوری کارکنم

من بچه م ۴سالشه بیماری ژنتیکی داره ویادگیریش کنده ولی نوار شنوایی از مغزش گرفتیم گفتن سالمه میتونی ببریش گفتار درمانی بردمش چن جلسه یی ولی خیلی طول میکشه تایاد بگیره چن جلسه فقد واس اینکه ا رو بگه دیگه نبردمش هزینه ش زیاد میشه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من بچه م ۴سالشه بیماری ژنتیکی داره ویادگیریش کنده ولی نوار شنوایی از مغزش گرفتیم گفتن سالمه میتونی ب ...

چند سالشه ؟

میتونی پیام بدی بیشتر باهم صحبت کنین 

سلام دخترم 3سال ونیم هست، خ کم حرف میزنه بیشتر شیطونه، اوایل همچیزوبا اشاره نشون میداد، الان کلمه میگه بنظرتون چیکارکنم؟ خودمم افسردگی داشتم باهاش حرف نزدم بازی نکردم جاییم نمیبردم، بیشترپای تلویزیون بوده

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
سلام دخترم 3سال ونیم هست، خ کم حرف میزنه بیشتر شیطونه، اوایل همچیزوبا اشاره نشون میداد، الان کلمه می ...

اولین کلمه رو توی چه سنی گفت ؟

تک فرزنده ؟

چه بازیهایی رو دوست داره ؟

دو کلمه داره ؟

مثله،  مامان بیا ، اب بده 

سلام عزیزم ممنون وقت میذاری و جواب میدی 

دختر من کمی دیر حرف زد ۲ سال و ۲ ماهگی اولین‌جمله رو گفت ولی بعد از اون هی بهتر شد اینم بگم ما دو زبانه هستیم عربی و فارسی حرف میزنیم الان ۴ سال و ۸ ماهشه گاهی خیلی کم گیر میکنه تو گفتن بعضی از کلمات میخوام بدونم طبیعی هست یا نه 

بقول مامانم آدم بزرگ هم‌گاهی گیر میفته تو گفتن کلمه ای که بچه است 

ولی من دلم آروم نمیشه 

همه میگن طبیعیه 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
سلام عزیزم ممنون وقت میذاری و جواب میدی  دختر من کمی دیر حرف زد ۲ سال و ۲ ماهگی اولین‌جمله رو ...

سلام عزیزم ، خواهش میکنم 

منظورتون اینه لکنت داره ولی خیلی کم ، درسته ؟

از کی این ناروانی و گیر کردنا شروع شده ؟

روی چه کلماتی گیر میکنه ؟

توی کدوم موقعیت یا مکانی بیشتر و کمتر میشه ؟