2777
2789
بله گلم کلاس گفتار،اودیولوژی اینا میره..۵ ساله از دوسالگی سمعک داشت و تقریبا یه سالی میشه کاشت انجام ...

توی پیام اول اشاره نکردید که کم شنواست، 

بسیار خوب از علائم بینایی برای اموزش صداها حتما استفاده کنید ، 

حتما تربیت شنوایی رو ادامه بدید 

و از الان روی اگاهی واجی کار کنید که در مدرسه دچار مشکل نشن 

سلام پسر من تقریبا سه سالسه و در حد بیست کلمه میگه اونم ناقص ک فقط من میفهمم از بدو تولد درمعرض زبان ...

در معرض زبان دوم بودن دلیلی برای صحبت نکردن بچه نیست 

در تاخیر صحبت کردن اولین چیزی که شک میکنیم به شنواییه و باید یه تست جامع و کامل انجام بشه ،

البته بعضی موارد تاخیر هیچ علت خاصی نداره و به مرور رفع میشه منتها چون ما نمیدونیم که خودش رفع میشه یا نه و از طرفی سن زبان اموزی تا سه ساله باید یسری اقدامات رو انجام داد ، 

عزیزم شما علاوه بره تست شنوایی که میگیری سه تا تمرین ساده و راحت رو تو خونه انجام بده ، ببین تاثیر داره یا نه ، اگر پیشرفتی ندیدی حتما برای ارزیابی های بیشتر به گفتار درمان مراجعه کن ، 

۱، گفتار موازی ، یعنی کارهایی که بچه انجام میده رو واسش تکرار کن ، جملاتی که استفاده میکنی ، با سرعت کم ، ی مقدار صدا بلنددتر ، جملات ساده، کلمات اشنا ،باشه 

مثلا ، بچه نشسته روی صندلی داره بازی میکنه 

شما میگی ، تو نشستی روی صندلی ، تو داری بازی میکنی ، تو به من نگاه کردی ، تو .....

۲,صحبت با خود ، کارهای خودتو به شیوه بالا تعریف میکنی 

من دارم ظرف میشورم ، من بشقاب رو برداشتم 

۳،بمباران شنیداری ، یه کلمه ای که میخوای بهش اموزش بدی رو در طول روز بارها تکرار کن ، توی جملات مختلف ازش استفاده کن ، روی اون کلمه توی جمله تاکید کن 

ان شاالله که پیشرفت خوبی میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=183138948]من پسر ۴ ساله دارم جمله بندیش کمه رنگها و بالا پیین و ... یاد نمیگیره بردم گفتار درمانی میگفت هفته ...[/QUOT

جمله هاش چند کلمه ایه ؟

میتونه داستان تعریف کنه ؟

چند ماهگی اولین کلمشو گفت ؟

درکش چطوره ؟

دستورات رو انجام میده ؟

تست شنوایی دادید ؟

ی سالگی

ارتباط گیریش با بقیه چطوره ؟

موقع صحبت تماس چشمی داره ؟

توجه و تمرکزش چطوره ؟

اون سه تمرینی که گفتم رو انجام بده ،نتیجش رو بعد یکی دو هفته بگو 

سلام پسرم شش سالشه لکنت داره میداد بگه مامان میگه ماما مان کلمه رو کش میده بعضی از کلمات مثل پ چ غ و ...

سلام صد البته که خوب میشه 

درمان لکنت پروسه طولانی داره ش

از کی لکنت شروع شده ؟

مقدار لکنت ثابته یا کم و زیاد میشه ؟

کی بیشتر میشه ؟

روحیات فرزندتون چطوریه ؟

تا حالا سابقه تشنج داشته ؟

شما چطور ادمی هستید ؟

وسواسی؟ حساس ؟ به نظر خودتون چه مقدار به بچه ها امرو نهی میکنید ؟

کم زیاد ؟

عزیزم پسر من دیر زبون باز کرد از ۲سال و۹ ماه رفت گفتار درمانی۲ جلسه در هفته پیشرفتش عالی بود ولی یه ...

اره عزیزم ، باید بره گفتار درمانی ، اگر مشکل واجشناسی داشته باشه ، ندونه کدوم صدا رو توی چه کلمه ای بگه ، ممکنه توی مهارت خواندن و نوشتن دچار مشکل بشه 

سلام صد البته که خوب میشه  درمان لکنت پروسه طولانی داره ش از کی لکنت شروع شده ؟ مقدار لکنت ث ...

پسرم دیر زبان باز کرد تقریبا چهار سالش بود آره یه بار تب داشت تشنج کرد لکنت یه وقتا خوب میشه یه وقتا بیشتر میشه 

پسرم خیلی احساساتیه وزیاد اجتماع یه زود با بچه ها و بزرگتر ها می‌جوشه من اصلا حساس نیستم یه وقتا بهم میگه مامان چرا زبانم میگیره میگم اشکال نداره خوب میشی مهم نیست ولی چند تا از بچه های اقوام زبونشو مسخره میکنن یه خورده ناراحت میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹 
پسرم دیر زبان باز کرد تقریبا چهار سالش بود آره یه بار تب داشت تشنج کرد لکنت یه وقتا خوب میشه یه وقتا ...

احسنت به لکنت کودکتون نباید هیچ واکنشی نشون داد ، چون درمان لکنت پروسه طولانی داره لطفا بیاید شخصی