من یه اخلاقی دارم وقتی خسته هستم یا مریضم نمیتونم خودمو کنترل کنم شوهرمم میره مخم اینجور مواقع منم عصبی میشم میزنم تو گوشش بعد دست من ظریفه خدایی لاجرم مگه چقد درد داره
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
بعد شوهرم میخواد تلافی کنه اونم بزنه تو صورت من بعد من خیلی بدم نیاد ناراحت میشم و قهر میکنم چند بارم گفتم وقتی من میزنم تو تلافی نکن
هزار بار گفتم من اینهمه اخلاق خوب دارم این اخلاق بد رو ندید بگیر
بحث اون بی احترامی و شکستن حرمته نه درد گرفتن طرف که
خو چی کنم بقران صد بار گفتم این کارو نکنم ولی نمیشه فقط با شوهرم اینجوری حتی به بچم ی بارم نزدم
هردو باید همدیگر درک کنید لجبازی خودخواهی نکنید درک کنید
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
مهم اینه که بی احترامیهاونم مقابل به مثل کنه زندگیت زهرمار می شهخودتو کنترل کن
خدا لعنتم کنه دستم هرز شده نمیدونم چه کنم بخدا خیلی آدم صبوری هستم تو اجتماع ولی تو خونه خودم اینجوری
چرا خب چکار کنم بخدا دست خودم نیست انگار عادت کردم خیلی حرصم میده منم اینجوری میکنم مثلا شاید سه چهار ماه ی بار اینجوری بشم مخصوصا زمان پریود یا سرماخوردگی چیزی