2777
2789

بچه ها خانواده شوهرم همش از ما سو استفاده میکنن الان صفحه کلاج ماشین ما خرابه تعمیرکار بهمون گفته زیاد باهاش جایی نرید ما خودمون زیاد باهاش جایی نمیریم الان برادرشوهرم میخواد باهاش بره ی شهری ک تقریبا نیم ساعت با شهر خودمون فاصله داره من دوس ندارم ماشینو ببره چون اصن رعایتم نمیکنه رانندگیش افتضاحه شوهرمم خیلی رودرواسی داره چکار کنم؟

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
بگو ماشین خرابه خودمونم باهای جایی نمیریم فعلا  رو در وایسی نداره ک بزنه ماشین خراب شه خوبه

اگ ب خودم زنگ بزنن بگن من میگم بهشون ولی شوهرم اصن نمیتونه ن بگه. خدا براشون نسازه یکسره بهم استرس وارد میکنن خیر سرم حامله ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ ب خودم زنگ بزنن بگن من میگم بهشون ولی شوهرم اصن نمیتونه ن بگه. خدا براشون نسازه یکسره بهم استرس و ...

استرس چرا 

بشین با شوهرت حرف بزن اول سیاست داشته باش 

تو گوش اون اول فرو کن من با این وضعیتم شاید ی موقع ماشین نیازمون بشه و اینا 

اگه ماسین خراب شه هزینه رو دستت میزاره 

ی جوری نرمش کن که خودش برگرده بهت بگه عزیزم تو بهشون هرچی میتونی بگو 

استرس نداره دیگه

فقط نزار ب شوهرتم استرس وارد شه عصبی شه دو روز دیگه دعوا نشه😑

استرس چرا  بشین با شوهرت حرف بزن اول سیاست داشته باش  تو گوش اون اول فرو کن من با این وض ...

اخه خودشون میدونن ماشین ما خرابه نمیتونیم زیاد باهاش جایی بریم منم باردارم باید حتما با ماشین جابجا بشم. ب نظرت با خانوم همکار شوهرم هماهنگ کنم بگم شب میایم خونتون ک شوهرم بگه خودمون دعوتیم ماشینو نیاز داریم؟ 

اخه خودشون میدونن ماشین ما خرابه نمیتونیم زیاد باهاش جایی بریم منم باردارم باید حتما با ماشین جابجا ...

اینم میشه🤔وای من جا شما بودم میگفتم

چون یه چیز عادیه باید بدونه وضعیتت چجوریه رعایت کنه

اینم میشه🤔وای من جا شما بودم میگفتم چون یه چیز عادیه باید بدونه وضعیتت چجوریه رعایت کنه

بخدا هزاربار گفتیم اصن نمیفهمن انگار لج میکنن ک مادعوامون بشه

چقد بدم میاد انقد سیریش😑رو در وایسی داری مگه بگو نمیدم چ معنی داره انقود پاپیچ ادم بشن

قبلا ب خودم گفتن من رودرواسی ندارم گفتم ماشین لازممون میشه الان نصف شبی برادر شوهرم ب شوهرم پبام داده شوهرم هنوز جوابشو نداده چون ساعت ۶ میخواد بره سرکار نتونستم باهاش صحبت کنم ولی میدونم ک رو درواسی داره و قبول میکنه اونا بازم پرروتر میشن

بگیر گوشیشو خاموش کن😁😂

صبح ک میره سرکار روشن میکنه ب هرحال 😂😂 ماشینو برای فرداشب میخواد تا شب ۱۰۰ بار زنگ‌ میزنه از بس پرروئه

😐چی بگم والا دیگه

ببین دگ‌ ما چقد جلوشون کم اوردیم بخدا تمام داراییمون همین ماشینه با کلی بدبختی خریدیمش الانم خرابه پول نداریم درستش کنیم شوهرم تمام زندگیشو پای اینا داده بازم دست از سرمون برنمیدارن

🙄بشور بزار کنار حال داریا 

خخخخ چندبار شستم گذاشتم کنار . ی سالی هم قهر بودیم داشتیم نفس میکشیدیم اصن دعوا و جروبحث نداشتیم هروقت پاشون تو زندگیمون باز میشه زندگیمون میشه جهنم