2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

176 بازدید | 2 پست

در مسائل کاری و اجتماعی همسرتان مستقیماً دخالت کنید، خیلی دوستانه و غیرمتعصبانه به افعال وی ناظر باشید.

همسر خود را با مردان دیگر مقایسه نکنید .

گاهی اجازه دهید همسرتان با دوستانش به تفریح بپردازد.

به همسرتان همیشه و در مقابل دیگران احترام بگذارید ، این کار شما موجب بالا رفتن اعتماد به نفس او می گردد.

با حرف و عملتان به شوهرتان بفهمانید که جز او کسی را ندارید.

شما باید در مواقع ضروری بهترین واکنش را از خود نشان دهید مثلا زمانی که همسرتان دیرتر به خانه آمد او را با سوال کردن زیاد مانند تا به حال کجا بودی آزرده خاطر نسازید زیرا این چنین استقلال و قدرت همسرتان از بین می رود و همیشه نخواهید که همسرتان را تغییر دهید زیرا اوضاع بدتر می شود.

حرف آخر و تصمیم گیری نهایی را خودتان انجام ندهید و همیشه سعی کنید با مشورت هم تصمیم بگیرید.

در مسائل کاری و اجتماعی همسرتان مستقیماً دخالت کنید، خیلی دوستانه و غیرمتعصبانه به افعال وی ناظر باشید.

همسر خود را با مردان دیگر مقایسه نکنید .

گاهی اجازه دهید همسرتان با دوستانش به تفریح بپردازد.

به همسرتان همیشه و در مقابل دیگران احترام بگذارید ، این کار شما موجب بالا رفتن اعتماد به نفس او می گردد.

با حرف و عملتان به شوهرتان بفهمانید که جز او کسی را ندارید.

شما باید در مواقع ضروری بهترین واکنش را از خود نشان دهید مثلا زمانی که همسرتان دیرتر به خانه آمد او را با سوال کردن زیاد مانند تا به حال کجا بودی آزرده خاطر نسازید زیرا این چنین استقلال و قدرت همسرتان از بین می رود و همیشه نخواهید که همسرتان را تغییر دهید زیرا اوضاع بدتر می شود.

حرف آخر و تصمیم گیری نهایی را خودتان انجام ندهید و همیشه سعی کنید با مشورت هم تصمیم بگیرید.

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

یک مرد توقعاتی از همسرش دارد که اگر زن این توقعات را برآورده سازد و در شرایط مختلف طوری رفتار نماید که همسرش از او انتظار دارد ، می تواند همسر خود را جذب خود کند و تا آخر عمر همسر عاشقی داشته باشد . در زیر انتظارات مرد از زن را بیان می کنیم:

یک مرد از همسرش توقع دارد که برای فرزندانش مادری فداکار باشد و برای او یک قهرمان باشد.

یک مرد از همسرش توقع دارد که از کارهای خوبش تعریف کند و تنها از کاستی هایش صحبت نکند.

او دوست دارد همسرش جمله دوستت دارم را به او بگوید و به عنوان یک شوهر و یک پدر به او افتخار کند.

همه مردان دوست دارند همسرشان به آنها احترام بگذارند و آن ها را تحسین کنند.

هیچ وقت مردان تحمل نق زدن یک زن را ندارند پس از نق زدن بپرهیزید.

مردان انتظار دارند که همسرشان آن ها را نادیده نگیرد و به آن ها مسلط نشود.

مردان انتظار دارند که خانم هایشان تمام وقت خود را به کارهای خانه و آشپزی نپردازند و به جای این کارها به نیازهای آن ها رسیدگی کنند.

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.