2777
2789
عنوان

رابطمو بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 120 پست
اره شانسه. بعدم یه راهشم اینه که هر کار خواست انجام ندی براش از نظر رابطه و این حرفا

والا ما چون شهر های متفاوت بودیم، شاید هر دو ماه یکبار همو میدیدیم، در حد یه ناهار خوردن با هم تو رستوران، و حرف زدن، من درسته مانتوییم ولی عقاید خودمو دارم و حتی دستش به دستام نخورد تو این ۵ سال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما چون شهر های متفاوت بودیم، شاید هر دو ماه یکبار همو میدیدیم، در حد یه ناهار خوردن با هم تو رس ...

چی بگم والا عجیب غریبن این مردا. الان ازدواجم سخت شده خونه پنجاه متری زیر یک میلیارد نیست سخته شرایط

دلم فقط آرامش میخواد... 
چی بگم والا عجیب غریبن این مردا. الان ازدواجم سخت شده خونه پنجاه متری زیر یک میلیارد نیست سخته شرایط

میخواست میشد ولی نخواست به خودش سختی بده و به مادرش بگه خونه ۴۰۰ متری کلنگی پدرشو بفروشن، سهم ارث اینو بدن 😏  هیچکدوم از خواهراش هم نمیتونن به مادرشون بگن خونه رو بفروشیم یا بدیم بسازن سهممونو برداریم. 

کلا دور باطل افتاده همه چی 

میخواست میشد ولی نخواست به خودش سختی بده و به مادرش بگه خونه ۴۰۰ متری کلنگی پدرشو بفروشن، سهم ارث ای ...

آره خب خواستن توانستن ایت. یسریا ریسک پذیر نیستن دیگه تنبلن راحت طلبن

دلم فقط آرامش میخواد... 

فقط میتونم بگم خدا ذلیل کنه پسرای بلاتکلیف رو که میان دختر مردم رو اسیر میکنن. اونم دقیقا دست میذارن رو دخترهای حساس و پاک

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
ای بابا خدا لعنتش کنه واقعا که. چطور متوجه نشدی؟

کم و بیش متوجه شده بودم خودم تصمیم گرفته بودم باهاش کات کنم حتی تبریک عید هم بهش نگفتم ولی دیر عمل کردم و دیدم ازدواج کرده دقیقا یه روز بعد عید فهمیدم

فقط میتونم بگم خدا ذلیل کنه پسرای بلاتکلیف رو که میان دختر مردم رو اسیر میکنن. اونم دقیقا دست میذارن ...

دقیقا دوست من دقیقا روز قبل ازدواجش با هزار تا پسر در ارتباط بود اخر با یکی دیگه ازدواج کردو الانم ترکیه هست

دلم فقط آرامش میخواد... 
فقط میتونم بگم خدا ذلیل کنه پسرای بلاتکلیف رو که میان دختر مردم رو اسیر میکنن. اونم دقیقا دست میذارن ...

اخه تقصیر این نیس خدا اینو سرراه من قرار داده نمیدونم چرا خدا دوس داره همش منو عذاب بده