2777
2789
عنوان

چطور کات کنیم که⁉️

307 بازدید | 51 پست

اول در نهایت آرامش اعصاب باشه

دوم توهینی به طرف مقابل نشه

سوم با مخالفت طرف مقابل مواجه نشیم

با یه پسری تو رابطه ام، هم دانشگاهه(فرهنگیان) هم آخر هفته ها کمک دست پدرشه(باغ دارن). اوایل که نمیگفت کجا میرم همینطوری آف میشد حتی شب بخیر هم نمی‌گفت! اما طی بحث های زیادیییی که باهاش داشتم فقط دو روز میگفت الان کجام اما بازم برام خیلی کم وقت میذاشت!

امروز فقط صبح یه پیام داده دیگه نه زنگی نه پیامی(تو هیچ اَپی) منم که پیام دادم و زنگ زدم بهش جواب نمیده. خسته شدم از غر زدن خودم و معذرت خواهی کردن و قول دادنای اون که میگه درست میکنم این شرایطو ولی هیچ تغییری نکرد! تصمیم دارم کات کنم باهاش واقعاً. داره به روانم آسیب میزنه💔

صبر کن وقتی اومد همینا رو به خودش بگو بگو دیگه نمیتونم تحمل کنم من کسیو میخوام که برام وقت بذاره ظاهرا شما نمی تونی مارو به خیر شمارو به سلامت

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن وقتی اومد همینا رو به خودش بگو بگو دیگه نمیتونم تحمل کنم من کسیو میخوام که برام وقت بذاره ظاه ...

چند بار بهش گفتم 

میگه ببخشید اونجوری که میخوای نیستم برات

ولی صبر کن درستش کنیم یه ذره هم درست نشد 

چند بار بهش گفتم میگه ببخشید اونجوری که میخوای نیستم براتولی صبر کن درستش کنیم یه ذره هم درست نشد

خب این بار قبول نکن بگو نمیتونم دارم آسیب میبینم قبلا فرصت دادم الان دیگه فرصتی نیست منم حق دارم رابطم جوری باسه که شرایطشو بپسندم زیاد اصرار کرد دیگه جوابشو نده 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خب این بار قبول نکن بگو نمیتونم دارم آسیب میبینم قبلا فرصت دادم الان دیگه فرصتی نیست منم حق دارم راب ...

شمارمو داره

بنظرت مشکلی پیش نمیاد؟ با شمارم کاری نکنه؟

آخه دفعه اولمه شمارمو دادم به کسی 

دقیقا🥲حالا این صبح تا ۸ شب سرکاره وقتی هم میاد میره با دوستاش اصلا وقت نمیزاره برای من

حداقل شما میدونی کجاست با کیه؟ یه ذره دلت به همین خوش هست

من اصلا نمیدونم چیکار میکنه؟ کجاست؟