2777
2789
عنوان

رابطمو بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 120 پست
نه این جربزه ازدواج نداره 😂 به خواهرش هم گفتم اینو چه به ازدواج ؟ بمونه به خواهر و مادرش خدمت کنه، ...

منم دوس پسرم اون روز خودش موضوع ازدواجو اینا رو پیش کشید. گفت دوستم فلان کس ازدواج کرده پشیمونه. منم عکس العمل خاصی نشون ندادم خیلی خونسرد گفتم آره دیگه ممکنه بعضیام پشیمون بشن

دلم فقط آرامش میخواد... 
نه این جربزه ازدواج نداره 😂 به خواهرش هم گفتم اینو چه به ازدواج ؟ بمونه به خواهر و مادرش خدمت کنه، ...

خدایی گفتی؟  

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی، آدم نباید وقتشو صرف انتظار برای به پسر بکنه، نهایت ۶ ماه ، بعدش دیگه تموم کنه رابطه رو

اخه من اولین تجربم بود وابسته شدم نمی تونسم کات کنم الانم خیلی ناراحتم

اخه من اولین تجربم بود وابسته شدم نمی تونسم کات کنم الانم خیلی ناراحتم

آخ آخ درکت میکنم. اولین تجربه که آدمو ویران میکنه. من یک ماه تو آشنایی بودم و بهم خورد روانی شدم. تو سه سال بودی. 

گذشت زمان حل میکنه عزیزم. اصلا بیکار نمون

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
نه جدی مثلا چجوری میشه

همین مورد من، یه پسرخاله داره همسن خودشه، یعنی ۳۳ سالشه، یکی از همکاراشو میخواست که ازش ۵ سال بزرگتر بود و اینکه خانواده دختر جنوب ایران ، اینا تقریبا شمال ایران، خانواده پسره راضی نمیشدن چون دختره سنش بیشتر بود، هر روز پسره دعوا میکرده و خونه نیومده و خودش خونه مجردی گرفته، آخر بعد ۴ سال خانوادش راضی شدن ، حالا یه دختر معمولی رو به پایین، پسره اینهمه براش تلاش کرد، من ۱۰ سال از دختره کوچیکترم و خوشگلم، ولی هیچ کاری نکرد،  شانسه دیگه 

آخ آخ درکت میکنم. اولین تجربه که آدمو ویران میکنه. من یک ماه تو آشنایی بودم و بهم خورد روانی شدم. تو ...

چن ماه قبل کات کرده بودم تازه داشت روحیم خوب میشد این دوباره پیداش شد

همین مورد من، یه پسرخاله داره همسن خودشه، یعنی ۳۳ سالشه، یکی از همکاراشو میخواست که ازش ۵ سال بزرگتر ...

اره شانسه. بعدم یه راهشم اینه که هر کار خواست انجام ندی براش از نظر رابطه و این حرفا

دلم فقط آرامش میخواد...