2777
2789
عنوان

رابطمو بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 120 پست
کم و بیش متوجه شده بودم خودم تصمیم گرفته بودم باهاش کات کنم حتی تبریک عید هم بهش نگفتم ولی دیر عمل ک ...

اره کاش دوباره ک برگشت محلش نمیدادی الانم دیگه بهش سعی کن فک نکنی میدونم سخته. بعدم ازدواجم نکردی نکردی واجب که نیست ولش کن به خودت برس

دلم فقط آرامش میخواد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تقصیر این نیس خدا اینو سرراه من قرار داده نمیدونم چرا خدا دوس داره همش منو عذاب بده

عزیزم ایتجوری فکر کنی داغون میشی. نمیدونم این فکر چقدر درسته که تقصیر خداست؛ ولی بها دادن به این فکر باعث میشه از زندگی سیر بشی. به خاطر خودت، اینجوری فکر نکن

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
منم از خودم بدم میاد اون اولش هم میدونست من نمیرم شهر اونها زندگی کنم، روز اول بهش گفتم ما به درد ه ...

فاصلتون چقده باهم؟

خدایا این بنده چه داند چه میبایدجست....داننده تویی هر آنچه دانی ده.....
اره کاش دوباره ک برگشت محلش نمیدادی الانم دیگه بهش سعی کن فک نکنی میدونم سخته. بعدم ازدواجم نکردی نک ...

شما چند سالته عزیزم؟ بخدا منم گاها میگم بی خیال ازدواج و هر چی خواستگاره

من امروز بهش گفتم خیلی عوضی هستی نمیدونم چطور خانوادت تورو بزرگ کردن حرصش گرفت داشت جواب میداد دیگه ...

منم بهش پیامک دادم میخاستم بیام یه تف بندازم توی صورتت ولی حیف تف. اخه نامردی تا این حد؟ خیلی پستی

اما هیچی جواب نداد جوابی نداره که بده

عزیزم ایتجوری فکر کنی داغون میشی. نمیدونم این فکر چقدر درسته که تقصیر خداست؛ ولی بها دادن به این فکر ...

چرا باید همین که چله بگیرم این دوباره اومد وگرنه که دیگه عمرا جواب اینو نمیدادم

چرا باید همین که چله بگیرم این دوباره اومد وگرنه که دیگه عمرا جواب اینو نمیدادم

چی بگی عزیزم. به خدا عین همین بلا سر خودمم اومده. اینجوری فکر کن خدا خواسته بهت نشون بده که کلا قیدشو بزن. 

شما چند سالته عزیزم؟ بخدا منم گاها میگم بی خیال ازدواج و هر چی خواستگاره

مرد خوبم هست ان شالله یه خوبش نصیبت بشه ناامید نشید

کاربری آقا هستم‌🙏...فقط پاییز می فهمد غم یک مرد تنها رو...