2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن مهرسام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست
بابا غم چیه چی میگین،اون بچه س ، غریزه ش ب شیر تموم میشه عین خیالشم نخاهد بود،غم😐😐خداااااا

چون من چندین روانشناس رو دنبال میکنم و همشون هم جزء بزرگترین و بنام ترین روانشناسا هستن و با توجه به تحصیلات و علمشون که از من بالاتره و اونا میگن برای بچه خیلی سخته و اولین غم زندگی یه بچه از شیر گرفتنه منم حساس شدم و دوس ندارم بچه ام آسیب روانی ببینه که چهار صباح دیگه بگم چیشد که اینجوری شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من چندین روانشناس رو دنبال میکنم و همشون هم جزء بزرگترین و بنام ترین روانشناسا هستن و با توجه به ...

اولا ک اسیب نخاهد دید دوما ببینه هم نمیخاد مث فلج مغزی باشه ک دیگ درست نشه،این همه بچه از شیر میگیرن کی اسیب روانی میبینه؟شما خودت گرفتی؟این طبیعت بچه هست بلاخره ی روز باید گرفته بشه از شیر،دو روز طبق عادت سختشه بعد خودش یادش میره

اولا ک اسیب نخاهد دید دوما ببینه هم نمیخاد مث فلج مغزی باشه ک دیگ درست نشه،این همه بچه از شیر میگیرن ...

نه عزیز منظور آسیب فلج مغزی نیس خیلی از بیماریا علایم ندارت و همش از بی توجهی و بی سوادی والدین منشا میگیره این موضوع روش تحقیق شده بیماری های روانی بدون علایم ظاهری هست مشخصه از اسمش روان! جسمی نیس شب ادراری یه مشکله که از روان کودک حالا یا بزرگسال سرمنشا میگیره یا اعتیاد یا انحرافات جنسی یا خیلی چیزای دیگه همش بخاطر رفتار نادرست والدین ایجاد میشه یکم تحقیق کنید بد نیس 

اولا ک اسیب نخاهد دید دوما ببینه هم نمیخاد مث فلج مغزی باشه ک دیگ درست نشه،این همه بچه از شیر میگیرن ...

یه عده از پدرومادرا هستن میگن ما این همه کتک خوردیم چیزیمون نشد پس همه محققا و روانشناسا دارن وقت تلف میکنن دیگه بعد 60 سال طرف یادش نرفته پدرش یا مادرش توی 3 سالگی کتکش زدن 

هر چقدر بزرگتر بشه هم برای مادر سخت میشه هم بچه چرا انقد دیر اقدام کردی الان هوا خنک تره قبل اینکه س ...

انشاءالله

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من