2777
2789

از حدود ۹ ماه پیش یه سالنامه گرفتم و تماااااام اهداف ریز و درشت زندگیم تا ۱۰ سال ایندم رو نوشتم ...حتی جزئی ترین هدف ها هم ثبت کردم و یه تایم و بازه ای بهشون اختصاص دادم ...

خداراشکر تا الان خوب پیش رفته کارهام ولی چند روزی هست که بی حوصله شدم ...اما چون نسبت به خودم و زندگیم مسئولیت دارم و نسبت به تک تک کلمات تو اون دفتر مسئول و متعهدم پس با هر سختی هم که شده دوباره بلند میشم و ادامه میدم ...

هدف هام اولویت بندی داره..این تاپیک رو ایجاد کردم میخوام از چند ماه دیگه که به اولین هدفم رسیدم از اولین های زندگیم عکس بزارم ....❤💝

الانم کلا از اینجا میرم و روزی برمیگردم ۱۰۰ درصد با عکسای مد نظرم میام 👸🏼👸

التماس دعا 💝💞

چندتا از هدفاتو مییگی؟خسته نباشی

مرسی عزیزم ..

بله اولین و مهم ترینش الان ازمونها و  کنکورمه که تلاش میکنم برای شیراز و رتبم بیشتر از ۲۴۰ نباید بشه ...

بعد کاهش وزن تا ۳۰ کیلو ...کلاس های زبان های مختلف از تابستون جدی شروع نیکنم...

بعدش کارای رانندگی و...

حتی مشخص مردم تا چه زمانی ماشین میخوام بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم .. بله اولین و مهم ترینش الان ازمونها و  کنکورمه که تلاش میکنم برای شیراز و رتبم بی ...

وییی چه خوبب😍😍

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

حتی پس انداز برای خرید خونه تو همون شهری که دانشجو میشمم هم نوشتم ... مسافرت هایی میخوام برم هم با ...

اهان😍😍😍

مرسی که گفتی عزیزم♡

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵