2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 110 پست
اینکه کم کم ارزش خودمونو بند بکارت نمیدونیم کم کم داریم واژه ترشیده  و خاله زنک و...رو کاملا ح ...

من فقط از هركي از ايران حرف ميزنه  شنيدم جامعه ايران شده يه جامعه بي اخلاقتر چون بچه ها پايبند هبچ اصول اخلاقي نيستن نشنيدم كسي بگه چقدر پيشرفت داشتيم چقدر كليشه هاي جنسيتي بردا شته شده چقدر خوبتر شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی اولویتش ازدواجه اینم به کسی مربوط نیست فارغ از دهه و این حرفا ازدواج یک انتخابو بخش زندگی هر کسیه که به عوامل زیادی بستگی داره که ندونسته نباید حرف زد

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
این چیزای که تو تو اون تاپیک گفتی کاملااااااا بی ادب بودن خودت رو بهمون رسوندی

عیب نداره من کلا یه قانونی دارم با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد و جواب اون خانومم فقط میشد همونجوری داد! .. بعدشم اینکه چون الان قضاوت کردم شما هم حق قضاوت دارید مشکلی نیست ..  

غلط کردم از این واضج تر ندیده بودم

غلط چیست گوع خوردم بهترع 😂😂😂😂

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
من فقط از هركي از ايران حرف ميزنه  شنيدم جامعه ايران شده يه جامعه بي اخلاقتر چون بچه ها پا ...

خب حتما سطح مردم اطراف شما همونقدره خداروشکر جایی که من زندگی میکنم خیلی چیزل به واسطه هم سن هام تغییر کرده و هیچ غیر اخلاقیاتی ندیدم اطرافم 

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
اگه کسی اولویتش ازدواجه اینم به کسی مربوط نیست فارغ از دهه و این حرفا ازدواج یک انتخابو بخش زندگی هر ...

خوب همين ازدواج در سن پايين مختص كشورهايي مثل سومالي و كشوراي عقب مونده است به نظرتون خيلي جالبه نوجواناي ما كعبه امالشون سومالي باشه ؟؟؟ 

عیب نداره من کلا یه قانونی دارم با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد و جواب اون خانومم فقط میشد همونجوری ...

تو اول دعوا درس کردی بی احترامی کردی وگرنع ما مشکل نداریم سر این دهع بودن دعوا درس کنیم😑

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
نه دیگه حرف اون طرفم اشتباه بود که دهه هشتادیا جلوترن حقیقت اینه هممون داریم تو دهه خودمون و جامعه ز ...

میدونی دهه ها هیچ فرقی باهم ندارن ولی دهه هشتادیا انگار دیگه حوصله اینکه بخوان به اینو اون گیر بدن و ندارن و یاد گرفتن ک نباید تو کار کسی دخالت کنن برعکس شما

عجب...

مشکل شما با ما فقط و فقط تو اینه که زندگی که ما الان داریم رو اون زمان حتی تو خواب هم نمیدید

جدیدا هم که دارید دق شوهر کردن مارو میخورید اخرش هم میگید ما دنبال شوهریم چه کنیم وقتی خاطر خواه زیاد داریم .

والا تا اونجا که من یادمه دهه هفتاد شصت چله میزارن واسه شوهر

لایکم نکنید:) اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم ممنون♡در حال حذف آدمای بی لیاقت زندگیم♡(کاربری سومم)
خب حتما سطح مردم اطراف شما همونقدره خداروشکر جایی که من زندگی میکنم خیلی چیزل به واسطه هم سن هام تغی ...

من ايران زندگي نميكنم خيلي وقته ايرانم نيومدم قضاوتاي  كلي روي جامعه رو ميگم خوشتون بياد يا نه ديد كلي روي جامعه امروز اينه 

خوب همين ازدواج در سن پايين مختص كشورهايي مثل سومالي و كشوراي عقب مونده است به نظرتون خيلي جالبه نوج ...

نه الان شما تو کامنت من خونده که من گفتم جالبه!