2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 110 پست
موافقم هشتادیا باهوش تر نیستن فقط خارج از چارچوب فکر میکنن همین:)

جم نبندید خانوم محترم!!!

من۸۲ام اما اونایی ک ۸۰ان بیست سالشونه!!!

شما ب داخل چارچوب زندگی کردنتون ببخشید والاحضرت😂😂😂💔🍃

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
استارتر توهین کرد ما ک کار ب کسی نداریم !!!

من تاپيكي ك توش توهين كرده رو نخوندم...نميدونم جريانو😂

ولي در كل توهين نكنيد خدايي تو هر دهه ادم داغون وجود داره ربطي نداره اصلا ب دهه 

شايد بشه گف فقط هشتاديا يا هفتاديا اپديت ترن نسبت به شصتيا...و البته تابو شكن 😄

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با فرهنگ و با شعور بودن ربطی به اینکه متولد چه دهه ای باشی نداره

توهین کردن به دهه های دیگه یا دخالت کردن تو سبک زندگیشون توهین به خودمونه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💕
شما کاملا قیافه گرفتی فکر کردی الان اینجوری حرف بزنی چقدر مهمی چقدر شجاعی! ولی در اصل تاپیک من اصلا ...

عع من جوابتو دادم خانوم محترم انحراف چیه!!!من کی قیافه گرفتم عجب ادمایی پیدا میشنا!!! من اصن از محبوبیتو شهرت بیزارم!!!!

ولی در مقابل حرفی ک میدونم حقه جلوش وایمیسم افتخار میکنم ک دخالت نمیکنم و در مقابل حرفم شجاعم!!!!

شما برو کشکتو بساب لدفن😂💔🍃

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨