2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

1026 بازدید | 110 پست

تو اون تاپیک لحنم بی ادبانه بود چون لحن اون خانمم بی ادبانه بود اما حقیقیت اینکه چطوری زندگی کنید و رشد کنید بستگی به عقاید خانوادگی و استانی که زندگی میکنید داره نه دهه ای که زندگی میکنی پس دیگه خواهشا ننویسید چون دهه هشتادین از ما جلوترن یا چون ما دهه شصتیم بیشتر میفهمیم! حقیقت اینه هممون تو یه جامعه هستیم و بلوغ فکری و نگرش خانواده از هرچیزی مهمتره ..

مهم نی چه دهه ای باچه طرزفکری توچه زمانی داری زندگی میکنی مهم اینه به خودت شخصیتت خواسته هات احساساتت احترام بزاری وبرا اهدافت الویت داشته باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

شعور خودت و رسوندی تو اون تاپیک 😐😐😑😑😑 ابن که همه رو با یه چوب برونی ته بی انصافی و بیشعوریه .همه دهه هشتادیا مثل هم نیستن همه دنبال شوهر نیستن خیلیامون ادمای موفقی هستیم از جمله خود من😏😏 و خداروشکر اصلا عقده نداریم و کمبود های خودمون رو با اهانت به دیگران جبران نمی کنیم 

نیمه تعطیل🇲🇰

پرچم دهه شصتیا همیشه بالاس

مامور مخفی حاکم بزرگ میتی کومان... 

احترام بذارید😐😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شعور خودت و رسوندی تو اون تاپیک 😐😐😑😑😑 ابن که همه رو با یه چوب برونی ته بی انصافی و بیشعوریه .هم ...

نه دیگه حرف اون طرفم اشتباه بود که دهه هشتادیا جلوترن حقیقت اینه هممون داریم تو دهه خودمون و جامعه زندگی میکنیم! و ادم باهوش و نخبه و با فرهنگ تو همه دهه ها هست و همینطور ادمی که دنبال شوهر باشه 

چقدر با ادبانه حرفت رو رسوندی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

و چقدر با فهم و شعورتر از کسانی هستی که ادعلی علامه دهر دارن ولی کمار از زچه شیرخوره قهم دا ن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

خوشحالم به اشتباهاتت تو تاپیک قبل پی بردی

ولی نه اینکه بحث دهه باشه

دهه ۸۰ به بعد و کمی از هفتادی ها شجاعت بیشتری تو شکستن تابو ها دارن  ولی خیلیاشونم درگیر تابو ها هستن و نگیشه جمع بست اما اکثرا تابو شکن و پر شهامتن

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
خوشحالم به اشتباهاتت تو تاپیک قبل پی بردی ولی نه اینکه بحث دهه باشه دهه ۸۰ به بعد و کمی از هفتادی ...

چه تابويي رو شيكوندن ؟؟؟من اطلاع ندارم فقط ميشنوم جامعه ايران بي اخلاقتر شده كه باعث افتخارم نيست 

نه دیگه حرف اون طرفم اشتباه بود که دهه هشتادیا جلوترن حقیقت اینه هممون داریم تو دهه خودمون و جامعه ز ...

حرف اون طرف زشت بوده دلیل نمیشه شما هم به کلی آدم توهین کنی .توهین رو با توهین جواب نمیدن..اینم درس منه دهه هشتادی به شما دهه شصتی پر ادعا

نیمه تعطیل🇲🇰
چه تابويي رو شيكوندن ؟؟؟من اطلاع ندارم فقط ميشنوم جامعه ايران بي اخلاقتر شده كه باعث افتخارم نيست&nb ...

اینکه کم کم ارزش خودمونو بند بکارت نمیدونیم

کم کم داریم واژه ترشیده  و خاله زنک و...رو کاملا حذف میکنیم

دارم تابو های جنسیتی رو از بین میبریم

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

فازتو خریدارم 

اون تاپیک خودت دعوا درس کردی بعد الان از شعور میگی پشمامممم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه