2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 110 پست
شعور خودت و رسوندی تو اون تاپیک 😐😐😑😑😑 ابن که همه رو با یه چوب برونی ته بی انصافی و بیشعوریه .هم ...

خیلی خوبه اینجوری باشه ادم .. ارزو میکنم همه دختران از هر دهه ایی که هستند مثل شما به بلوغ فکری برسند و فکر نکنند خونه شوهر خبریه البته هستند کسانی که چه دهه هفتادی چه هشتادی تمایلی به ازدواج ندارن اما خانواده شون مجبور به ازدواج شون میکنن و دعا میکنم واقعا خدا به این خانواده ها یه شعور و فهمی بده تا  بفهمن دختر هم حق زندگی کردن داره .. و همونطور که گفتم 80 درصد هر انسانی مربوط به رفتار خانواده و تربیت داره 

غلط چیست گوع خوردم بهترع 😂😂😂😂

خیلی بی ادبی کوچولو.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی ادبی کوچولو.

بابا با ادب 

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
غلط کردم از این واضج تر ندیده بودم

ارزو میکنم همه دختران از هر دهه ایی که هستند مثل شما به بلوغ فکری برسند و فکر نکنند خونه شوهر خبریه البته هستند کسانی که چه دهه هفتادی چه هشتادی تمایلی به ازدواج ندارن اما خانواده شون مجبور به ازدواج شون میکنن و دعا میکنم واقعا خدا به این خانواده ها یه شعور و فهمی بده تا  بفهمن دختر هم حق زندگی کردن داره .. و همونطور که گفتم 80 درصد هر انسانی مربوط به رفتار خانواده و تربیت داره .. غلط کردم نیست اسمش شعوره! 

نه الان شما تو کامنت من خونده که من گفتم جالبه!

در كل هيچ جا نشنيدم بگن جامعه ايران از نظر اخلاق پيشرفت داشته اميدوارم روزاي بهتري پيش روي همه جوانها باشه اما اونقدرام تابوشكني هاي اخلاقي باعث افتخار نيست 

خب حتما سطح مردم اطراف شما همونقدره خداروشکر جایی که من زندگی میکنم خیلی چیزل به واسطه هم سن هام تغی ...

شما دهه هشتادی ای؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
من فقط از هركي از ايران حرف ميزنه  شنيدم جامعه ايران شده يه جامعه بي اخلاقتر چون بچه ها پا ...

قرار نیست یک هو پیشرفت کنیم پله پله

جامعه ایرانم الان دست حکومت دینی دیگه دست دهه هشتادیا نیست  ولی همین تغییرات کمو هم مدیون جوون ها هستن 

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
مشکل شما با ما فقط و فقط تو اینه که زندگی که ما الان داریم رو اون زمان حتی تو خواب هم نمیدید جدیدا ...

من از روز اولی که بدنیا اومدم نه از محبت پدر و مادر و سایر افراد خانواده کمبودی داشتم نه از نظر مالی!! .. متاهلم هستم :)) و 5 سالم با شوهرم دوست بودیم .. من همون جور تو تاپیک گفتم همه چیز به خود شخص و خانواده بستگی داره نه دهه! ولی شما ظاهرا خیلی اصرار داری پرچم دهه اتونو ببری بالا :)) 

مشکل شما با ما فقط و فقط تو اینه که زندگی که ما الان داریم رو اون زمان حتی تو خواب هم نمیدید جدیدا ...

بامزه بود😂

بعد اینکه اینهمه بهمون توهین کردی یاد اینا افتادی

توهین نکردم حقیقت که نود درصد یا شوهر کردن یا دنبالشن حقیقیته فقط ده درصد اینجوری نیستن حتی امار جهانی همینو میگه

در كل هيچ جا نشنيدم بگن جامعه ايران از نظر اخلاق پيشرفت داشته اميدوارم روزاي بهتري پيش روي همه جوانه ...

کدوم تابو شکنی اخلاقی

الان خوبه تا ۲۰ رد شد هی به دخترامون بگن ترشیده

سر ی قطرع خون زندگب یک دخترو به نابودی بکشن

خوبه تا شوهر نکردن سیبیلای چنگیزی داشته باشن

خوبه زندگیو بند شوهر بدونن و زنی که پسر نیاره کم ارزش بدونن

اصلا این اخلاقیاتتون ادمو متحول میکنه 

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
من از روز اولی که بدنیا اومدم نه از محبت پدر و مادر و سایر افراد خانواده کمبودی داشتم نه از نظر مالی ...

قبل اینکه تاپیک بزنی بهمون توهین کنی که دنبال شوهریم اول این فکرارو میکردی بعد میومدی حرف از شعور میزدی

لایکم نکنید:) اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم ممنون♡در حال حذف آدمای بی لیاقت زندگیم♡(کاربری سومم)
قرار نیست یک هو پیشرفت کنیم پله پله جامعه ایرانم الان دست حکومت دینی دیگه دست دهه هشتادیا نیست &nbs ...

جوان ها میشن دهه هفتادیا .. نوجوونن دهه هشتادیا دهه نودیا هم بچه ان! 

در كل هيچ جا نشنيدم بگن جامعه ايران از نظر اخلاق پيشرفت داشته اميدوارم روزاي بهتري پيش روي همه جوانه ...

تابو شکنی همراه با ناهنجاری اخلاقی رفتاری.

ادب و احترامی که عموم دهه شصتی ها داشتن رو مقایسه کنیم با دهه نودی ها همه چیز مشخص میشه.

توهین نکردم حقیقت که نود درصد یا شوهر کردن یا دنبالشن حقیقیته فقط ده درصد اینجوری نیستن حتی امار جها ...

خب خاطر خواه داریم 

مثل نصفه دهه شصتی ها هنوز دنبال نیمه گمشدمون نیستیم 

لایکم نکنید:) اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم ممنون♡در حال حذف آدمای بی لیاقت زندگیم♡(کاربری سومم)