2777
2789

من ۱۴ سال پیش گواهبنامه گرفتم ولی ب خاطر ترس و اضطراب زانندگی نکردم

ماه قبل چهار جلسه با مربی کلاس گرفتم

و حدود یک ماهه که رانندگیو شروع کردم هنوز جاهای شلوغ و ساعت های شلوغ نمبتونم برم

فقط شبا میرم ک خیابونای اطرافمون میرم و خلوت هست

ی سوالی داشتم

من هنوزم خیلی ناشی ام هنوزم پشت چراغ قرمز ماشین خاموش میکنم هنوز دنده رو اشتباه جا میزنم(جای دو اشتباهی ۴ زدم)

و موردی ک هست دیشب خوب بودم این مشکلات نداشتم ولی امشب دوباره گنددد میزدم

ب نظزتون اینا طبیعیه؟

ی روز خوبم ی روز دااغون

خودم از خودم ناامیدم اخه تو ی ماه پیشرفتی نداشتم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

طبیعیه عزیزم اصلا نترس با اعتمادبنفس جلو برو کم کم شش هفت ماه تمرین لازمی هر روز برو تمرین کن نترس یرار نیست که اتفاق بدز بیفته با ارامش برون و تمرکز کن زود راه میفتی

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دقیقا مثل منی ۱۴ ساله گرفتم و مدتیه شروع کردم و دقیقا همین مشکلات وو رو دارم با این تفاوت که من همسرم نمیزاره تنها برم هفته ای یه ساعت هم نمیزاره با خودشم بشینم پشت فرمون خب یادم میره همه چی

همشم داد میزنه اعتماد به نفس منو کشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه عزیزم اصلا نترس با اعتمادبنفس جلو برو کم کم شش هفت ماه تمرین لازمی هر روز برو تمرین کن نترس ی ...

ینی عادی بخام رانندگی کنم شش ماه طول مبکشه؟

حس میکنم بقیه یکی دوماهی راه میوفتن😔

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

دقیقا مثل منی ۱۴ ساله گرفتم و مدتیه شروع کردم و دقیقا همین مشکلات وو رو دارم با این تفاوت که من همسر ...

من اصلاااا وقتی شوهرم هس نمیشینم

دقیقا همون ۱۴ سال پیشم اون کلی منو ترسوند و هی داد زد فوبیا گرفتم

من اصلاااا وقتی شوهرم هس نمیشینمدقیقا همون ۱۴ سال پیشم اون کلی منو ترسوند و هی داد زد فوبیا گرفتم

واقعا رو مخن

نمیزاره منو تنها بشینم اصلا چندین بار گفتم بزار میگه نههههههه حتی تو خلوتی روستاشون هم نذاشت تنهایی بشینم پشت فرمون همشم منو هول میکنه

منم یه روز میبینی عالیم یه روز اصلا خوب نیستم من خیلی کم تنرین دارم بنظرگ باید هر روز تمرین کنی

یه من واقعا رانندگی بخاطر یه سری مسائل برام واجب شده باید حتما یاد بگیرم شوهرم همکاری نمیکنه

حالا ک شروع کردی رها نکن،منم ساعتای خلوت مثلا ظهر میرفتم خونه مادرم و برمیگشتم،دیگه کم کم رفتم جاهای شلوغ،یکبارم تصادف کردم ک مقصر نبودم،ولی بازم مشستم پشت ماشین،چند سال بود گواهینامه داشتم میترسیدم از رانندگی همش باید التماس شوهرم میکردم من و برسونه،دیگه خسته شده بودم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

ینی عادی بخام رانندگی کنم شش ماه طول مبکشه؟حس میکنم بقیه یکی دوماهی راه میوفتن😔

اووو نبابا دختر ببین راحت یه ماه با اموزشگاه میرن بعد ادم باید تو خونه هم تمرین کنه من دو ماهم با بابام رفتم بعد قشنگ همه جا برداشتم اصلا از تصادف اینا نترسیدمدو سال هم نتونستم شهری قبول بشم همه حا با ماشین میرفتم بدون گواهینامه بعد دو سال گرفتم امسال ده ساله گواهینامه دارم بازد بکوب رانندگی کنی تا راه بیفتی من الان خواهرم یساله شروع کرده هنوزم جای شلوغ میترسه و نمیتونه اصلا جسور نیست من بدون گواهینامه چند بار تصادف داشتم ادم نباید بترسه ترس مانع یادگیری میشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

واقعا رو مخننمیزاره منو تنها بشینم اصلا چندین بار گفتم بزار میگه نههههههه حتی تو خلوتی روستاشون هم ن ...

عزیرم مردا همینن ببسن من دوازده ساله رانندگی میکنم چند ساله ماشین مستقل دارم بعد باورت نمیشه شوهرم در حد یه سر سوزنم قبول نداره رانندگیم رو هی ایراد میگیره من اصلا پیشم باشه رانندگی نمیکنم در حالی که همه تو فامیل میگن واقعا رانندگیم عالیه

پس همشون همینن😑😑😑

اره بابا کلا باید محل ندی من تنها از تبریز بابتمو بردم تهران برگردوندم بعد شوهرم مثلا الان پسرمو میبرم مدرسه هی میگه با فلان دنده برو مراقب باش دیگه دیدم اعصابم نمیکسه برا خودم ماشین خریدم الان عشقم بکسه سرعت میرم خلاف میرم اروم میرم محل نمیدم کلا

کاش رانندگی منم مثل تو بشه بدون استرس و رو روال🥲

میشه عزیزم اگر هرروز تمرین کنی میشه ببین من مثلا میرفتم بیرون بلد نبودم مثلا از یجایی که کیپ پارک کردم دربیارم یکیو صدا میکردم که بیا ماشینو برون دربیاد اصلا کم نیاوردم باید مکرر تمرین کنی