2777
2789
عنوان

موضوع تاپیک دیشب ،عصر زدم ...و جریان امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 3658 بازدید | 74 پست
استارتر من چنتا از کامنت هات تو تاپیکای دیگران رو یادمه، خیلی درگیر زن سابق شوهرتی همش سعی داری خراب ...

من کسی که خراب هست رو خراب نمیکنم 

اتفاقا بچه ها رو به شرطی قبول میکنم که با مادرشون در ارتباط نباشن 

چون میرن و میان اخلاقشون داغون میشه 

من خیلی هم بدم خوب نیستم قبول هم دارم 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یه سکه ،که بروزه  نفقه دوتا بچه ها ماهی ۸ تومن ثابته ،که شوهرم ماهی ۱۰ تومن هم میزد به ...

😐😐😐😐شوهرت میلیاردی اسی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
شوهرت معلومه خیلی پولداره 

خب داره 

ولی بیاد خرج دوست پسر بقیه رو بده؟؟

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

عزیز، این ک هرزه و خرابه و با دوست پسرش میره بیرون اصلا ب تو رابطی نداره، اون از همسرسابقش جدا شده و الان انتخاب داره خوب زندگی کنه یا بد، خراب باشه یا سالم، من تحسینش نمیکنم ولی خیلی زشته چنین لفظی رو ب همجنست میدی، مشخصه از نظر فکری و عقلی ب بلوغ نرسیدی ولی، اگه کسی عاقل باشه لحن بیانِ تاپیک زدناتو ببینه میفهمه مشکل از کجاست...

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...

خوشبخت و عاقبت بخیر باشی

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
بعضیا هستن از چنین موقعیت سو استفاده میکنن یکیش مثل زن سابق چند مورد تاپیکی دیدم که از هم جدا شدن ام ...

حالا از این به بعد میزارم باد هوا بخوره 

من کسی که خراب هست رو خراب نمیکنم  اتفاقا بچه ها رو به شرطی قبول میکنم که با مادرشون در ارت ...

خدا کمکت کنه چوب این کاراتو نخوری چون از نوشته هات معلومه کاملا مصمم هستی خراب کنی هرچی که هست خدا به داد اون بچه ها برسه بخوان دایم پیش شما باشن چون مطمئنم بازم ول نمی کنی قضیه رو

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
استارتر من چنتا از کامنت هات تو تاپیکای دیگران رو یادمه، خیلی درگیر زن سابق شوهرتی همش سعی داری خراب ...

اگه اشتباهه گردن من از مو نازکتره گناهش پای خودم 

با جون و دل استقابل میکنم کافیه خودشو ثابت کنه من اشتباه میکنم

حالا از این به بعد میزارم باد هوا بخوره 

😂نوش جونش تا میتونی از این بادهوا بده بخوره چه زن و مادری بوده که حتی از حق بچه هاش هم رحم نکرده 😯 این نفقه ها رو میتونسته پس انداز کنه برای آینده خودش و بچه هاش تا عقل نباشد جان در عذابس حکایت ایناس

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
عزیز، این ک هرزه و خرابه و با دوست پسرش میره بیرون اصلا ب تو رابطی نداره، اون از همسرسابقش جدا شده و ...

اگه دیدی گفت که بلافاصله بعد طلاق رفت با دوس پسرش..هیچ بعید نیست از قبل باهم نبوده باشن

عزیز، این ک هرزه و خرابه و با دوست پسرش میره بیرون اصلا ب تو رابطی نداره، اون از همسرسابقش جدا شده و ...

ببین متوجه نشدی 

منم گفتم هر کاره ای هست بهم ربط نداره 

ولی نفقه بچه ها مال بچه هاس نه مال دوست پسر این خانم ،بهم ربط داره