من واقعا دیگه نتونستم تلویزیون گذاشتم ولی خب گوشی دست هیچکدوم ندادم ولی از یه نظر هم تلویزیون خیلی کمک میکنه الان من هر دو دخترام دو زبانه هستن دیروز باباشون میگه برین بخوابین فردا باید برین مهد دختر کوچیکم گفت نه لالا نخون بیدار باش بخون one mor lap داشتم از دستش یه ساعت میخندیدم🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت... بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
اسی کمکم کن 😬دوزلانه که میگن چه طوریه؟چقد بلدن؟دخترم یک سال و نیمشه براش چی بذارم دو زبانه بشه
نوشتن بلدن تا حدودی از رو نوشته میتونن بخونن دختر بزرگم چهار سالشه کوچیکه سه سالشه من براشون از دو سه ماهگی آهنگ های انگیلیسی گذاشتم گوش بدن ولی بعد دیگه از یک سالگی اینطورا براشون انیمیشن هم گذاشتم با از این آموزشی های زبان انگیلیسی بیشتر آهنگ های کوکوملون رو دخترام حفظن