2777
2789

میدونم طولانیه یه جا گزاشتم که بین پیاما گم نشه

بعضیا گفتن چرا به ( زن سابق ) شوهرم گفتم ه ر ز ه 

چون واقعا هست ،من کاری ندارم طرف بره با این و اون کیش و هر جای دیگه 

من تو مجردیام همه جا میرفتم ولی پول برا پسر خرج نکردم ،همین الانشم برا شوهرم خریدی نمیکنم چون بلد نیستم ،،،،

صب شوهرم بحث دیروز عصر رو کلا فراموش کرد ، من تو یه اتاق دیگه خواب بودم نفهمیدم کی صب  زد بیرون ولی با یه پیامک صبح بخیر عزیزم روز شروع شد

رفته بود پیش وکیل 

واما زن سابقش قراره دادگاهی بشه ::

به دلایل زیر که میگم 

۱،بردن بچه ها با یه مرد غریبه به سفر 

۲،دست درازی کردن به نفقه ی بچه ها ( گفته شده بود تعلق نگرفته)

۳،مدارکی داشتیم که بغیر از مهریه و نفقه خرید خونه هم انجام میدادیم ( که به خانوادش گفته بود بهم تعلق نگرفته )

و این خانم سر ماجرای بحث دیروز در اومد و همه ی حدسیاتم درست از اب دراومد 

و خاله ی شوهرم گفته بود چرا به اینا نمیرسی ،بچه ها اواره میشن و .... که شوهرم کفری شدو خواست سر من خالی کنه ،ولی اجازه ندادم و پیش قدم شدم

و اینو هم بگم اون خانم همه ی پولی که تو این ۲ سال میگرفت رو خرج دوست پسرش میکرده 

پول خودش بدرک ولی نفقه ی بچه ها ،رو به صفرع

و من بچه ها رو بدون نفقه قبول نمیکنم ،مگه سر گنجیم 😐

حالا هی نگید به تو چه 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

بنازمت😂

الان آشتی کردین دیگه 

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه.کاش وارد اینجور زندگی نمیشدی.اتشالله خوشبخت بشی

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
بنازمت😂 الان آشتی کردین دیگه 

ما اشتی کردیم  ولی امروز همه ی فامیل شوهرم باید جواب گوی این بی ابرویی باشن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
پس بچه ها چی میخورن چی میپوشن

به غیر نفقه که ثابته شوهرم همه چی براشون میخره 

خرید خونه برا خورد خوراک هم کاملا جداس

که از همش رسید با اثر انگش زنه دارم و شوهرم برده برا وکیل 

زنه دیگه دستش به جایی بند نمیشه

بعضیا هستن از چنین موقعیت سو استفاده میکنن یکیش مثل زن سابق چند مورد تاپیکی دیدم که از هم جدا شدن اما زنه به واسطه بچه اخاذی میکرده😐چه موجودات عجیبی ان واقعا 

خداروشکر که این خانمه دستش رو شده

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤

ببخشیدبچه ها بادهوامیخورن بادهوامیپوشن😐حسم میگ شوهره از ی جایی دیگه میسوزه تنهاراه تلافیش اینه البته اگ جای زن بودم بچه هارو میدادم پدرمیرفتم عشق حال😒

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چقد مهریه و نفقه میده؟

ماهی یه سکه ،که بروزه 

نفقه دوتا بچه ها ماهی ۸ تومن ثابته ،که شوهرم ماهی ۱۰ تومن هم میزد به کارتشون 

استارتر من چنتا از کامنت هات تو تاپیکای دیگران رو یادمه، خیلی درگیر زن سابق شوهرتی همش سعی داری خرابش کنی و خودتو خوب نشون بدی، ظاهرا دوست داری رابطه پدر دختری شوهرت رو هم خراب کنی، خیلی درگیری و این یعنی یا اعتماد بنفس نداری یا شوهرت هنوز هوای زن سابقش رو داره، برا خودت سردرد درست کردی با این شوهر کردنت، ما زن سابق شوهرت رو نمیشناسیم ولی جوری حرف نزن کلی کاربر گناهش رو بیخودی بشورن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ببخشیدبچه ها بادهوامیخورن بادهوامیپوشن😐حسم میگ شوهره از ی جایی دیگه میسوزه تنهاراه تلافیش اینه البت ...

عزیزم تو پرانتز گفتم زنه به خانوادش گفته چیزی نمیگیرم 

واضح تر این دیگه