2777
2789
عنوان

خواهر همسرم توي جمع گفت شما چاقيد

714 بازدید | 42 پست

ما داشتيم ميگفتيم كه ما بعد تعطيلات رژيم سفت ميگيرم و وزنمون رفته بالا! مادر همسرم گفت نه تو كجا چاقي!تو لاغري كه بعد خواهرش يهو زد زير خنده و گفت مامان بايد رژيم بگيرن ديگه. من هيچي نگفتم، فقط اومديم تو اتاق به همسرم گفتم چرا خواهرت اينو گفت؟ ما كه خودمون گفتيم ميخوايم رژيم بگيريم. اصلا هم با لحن بدي نگفتم، ولي قشقرق به پا كرد و اونا هم متوجه دعواي ما شدن، البته نفهميدن سر اين حرف قشقرق به پا كرد. ميگه كلا حق نداري در مورد خانواده من حرفي بزني و اونا رو تو چشم من بد كني. به نظرتون من حرف بدي زدم؟ 

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …

مردارو قاطی خاله زنک بازی نکنید 

خب گفت ک گفت دیگ چرا وفتی ب شوهرت گفدی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر همسرتونم حرف بدی نزد حرف خودتو تکرار کرد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

حتما باید همون لحظه به شوهرت میگفتی چرا این حرفو زد

باید اینجور مردارو تو تنهایی گیر بندازی چاقو رو بزاری زیر گلوشون بعد بپرسی خواهرت چ زری زد

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

خداییش سر هر چیزی دق درست نکنین !!!! به خدا شماها حرف نشنیدین و خونواده شوهر بد ندیدین که سر این چیزا حرص و جوش می  خورین 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بهش میگفتی چندشبه نخوابیدی تا اینو به ما بگی؟

اصلا حرف اون مهم نيست منم اصلا باهاش جواب به جواب نكردم. ولي از همسر خودم ناراحتم كه اصلا حق نميده من ناراحت حتي بشم! حالا من قدم ١٦٣ و وزنم ٦٥ ، چاق نيستم كه

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …