2777
2789
عنوان

قرص ال دی

49 بازدید | 6 پست

دوستان‌من پنجم یا ششم فروردین پریود میشم میخوام ال دی بخورم‌که نشم از کی شروع کنم بخورم؟

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید ببخشید شما دیدم تو تایپیکا قرص گلوریا مصرف کرده بودی؟ تاثثیر داشت براتون؟ تو پریودیتون تاثیر نداش؟ و عوارضش بعد از چن روز تمام شد؟ واینکه بعد از قطعش مشکلی براتون پیش نیومد ممنون میشم جواب بدی لطفااا منم ۳ روزه دارم استفاده میکنم نمیدنم دگ  جواب بده یانه

سلام عزیزم خوبید ببخشید شما دیدم تو تایپیکا قرص گلوریا مصرف کرده بودی؟ تاثثیر داشت براتون؟ تو پریودی ...

سلام عزیزم من تقریبا نکمتر از یه دوره مصرف کردم ۶ کیلو کم‌کردم ولی قرصش بهم‌نساخت خیلی عصبی میشدم شدید و تپش قلب شدیییید ترسیدم قطع کردم با قطع کردنشم‌مشکلی پیش نیومد

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری