2777
2789

فیلم.رمان.خواب.آشپزی.قرآن....

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر بیچاره من 🥺🥺🥺 استراحت مطلق هم هست ولی کاراش رو خودش می‌کنه مثلا خواهر شوهر و مادر شوهرش هم خونشون کنارش هست ولی ی لیوان آب واسش نمیبرن ما هم از ترس اونا نمیتونیم بریم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
خواهر بیچاره من 🥺🥺🥺 استراحت مطلق هم هست ولی کاراش رو خودش می‌کنه مثلا خواهر شوهر و مادر شوهرش هم ...

یه چند روز بیارید پیش خودتون

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
عزیزم یعنی هیچ کس و نداشتی میشه بیشتر توضیح بدی تا منم اروم شم .من فکر میکردم فقط خودم بی کسم و تنها

عزیزم چرا کسی رو داشتم یه 4 یا 5 روزی پیش خواهرم بودم خواهرم سر کار میرفت زیاد نمی تونست کمکم کنه 

فکر کن شب اولی که از بیمارستان امدم خودم بچه رو عوض میکردم 

بعد امدم خونه دیگه تک و تنها بچه رو بزرگ کردم اونم یه بچه بدقلق 

کلا خانوادم بودن ولی سر یه جریاناتی خودشون به شدت گرفتار بودن 

دیگه کسی حوصله منو نداشت 

سزارینی بودم خیلی سخت بود ولی گذشت 

عزیزم چرا کسی رو داشتم یه 4 یا 5 روزی پیش خواهرم بودم خواهرم سر کار میرفت زیاد نمی تونست کمکم کنه&nb ...

باز خوب بوده خواهر داشتی .من خودم هستم و خودم خانواده دارم ولی قربون نداشتن از بس بی عاطفه هستن .خانواده همسرمم که سواستفاده کردن از این بی محبتی اونها.در نتیجه الان خیلی ساله تنهام ولی قبلا با کارهای هنری خودمو سرگرم میکردم ولی الان نمیتونم .حوصله فیلم و کتابم ندارم.تازه خانواده همسرمم فقط استرس درست میکنن و اخم و تخم که امروز دیگه بندو از بالا بریدم چون دیدنشون هم حالمو بد میکرد به اضافه زبون نفهمیشون

عزیزم چرا کسی رو داشتم یه 4 یا 5 روزی پیش خواهرم بودم خواهرم سر کار میرفت زیاد نمی تونست کمکم کنه&nb ...

من باید بهیار بگیرم و یه چند روزی یکی رو پیدا کنم یه پولی بدم بهش بیاد کمک تا خودم سر حال شم

من ادم اجتماعی بودم ولی از استراحت مطلق شدنم و اوایل بارداری و تنهایی حال روحیم خراب شد تا حدی که خیلی گریه کردم ولی میخوام به خودم و بچم کمک کنم لطفا راهنمایی ام کن.که چه جوری این روزارو بگذرونم 

من الان تنهام😔

همسرم به شدت سرش شلوغه

مامانمم همینطور،کلا حوصله هم نداره 

گاهی حسرت میخورم میبینم بعضی مامان‌ها عین پروانه دور دخترشون میگردن

هیچی فقط خواب 

به شدت کسل و بی‌حال شدم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)