2777
2789
متاسفانه کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم.وسایل بچه هم که خودم باید بگیرم اونم واجبها رو فقط 

منم دقيقا...تازه حتي نميدونم بايد چي بخرم؟! ولي تو گروه ها و نت ميچرخم و كم كم يه چيزايي ميخرم.اصلا هيچكسم نيست ذوق كنه خريدامو خودم و همسرم ذوق ميكنيم 😊 خدا كنه ني ني سالم باشه ديگه بقيه ش مهم نيست.تازه من به دوستامم نگفتم چون سقط داشتم قبلا اين دفه جرات نكردم به هيشكي بگم 

ای کاش پیش هم بودیم  منم عمیقا درکت میکنم  اشکال نداره تحمل کن بچه بیاد وقت سرخاروندنم ن ...

عزیزم راستی من دریته بارداری اولمه ولی همسرم وسایل بچه رو میگیره وبه خاطر اینکه بهش فشار نیاد فقط واجبا رو میگیرم .خودم گفتم دو سه دست لباس صفر و یک وسایل حمام و رختخواب و پتو .اگه چیز واجب دیگه میدونی بهم بگو.لطفا .ممنونم .میخوام از پیج اقا سید سفارش بدم چون نمیتونم خودم برم حضوری. برای رختخواب و پتو نمیدونم چه مدلی به دردش میخوره لطفا راهنمایی ام کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقيقا...تازه حتي نميدونم بايد چي بخرم؟! ولي تو گروه ها و نت ميچرخم و كم كم يه چيزايي ميخرم.اصلا ...

عزیزم منم به جز چند نفر محدود که مجبور شدم والانم پشیمونم که بهشون گفتم هیچ کس خبر نداره.

عزیزم راستی من دریته بارداری اولمه ولی همسرم وسایل بچه رو میگیره وبه خاطر اینکه بهش فشار نیاد فقط وا ...

عزیزم یه پتو گلبافت نوزادی بگیر 

بالشتو تشکشم بنظرم بده بدوزن 

جون این آماده ها فانتزی هست کارایی ندارن 

نگفتی چه فصلی بچه میاد ؟؟

لباسم حداقل 3 دست 1 بگیر 

دو دستم صفر بگیر 

زیاد لباس نگیر تا بچه بیاد ببینی چه جوریه 

رکابیاشو زیر دکمه بگیر حتما 

شیشه شیر و پستونکم بگیر لازم میشه 

لوازم بهداشتی هم فیروز بگیر شامپو سر شامپو بدن و لوسیون 

حوله 

تشکچه مشبایی 

بعدم به توجه به نیازش براش وسیله بخر 

عزیزم من ترس از بچه داری دارم چون کاملا بی تجربم 

اصلا نترس منم میترسیدم ولی همش الکی بود 

سعی کن گریه هاشو نشسته ساکت کنی که عادت به راه بردن نکنه 

به روی پا خوابیدنم عادتش بدهد

عزیزم یه پتو گلبافت نوزادی بگیر  بالشتو تشکشم بنظرم بده بدوزن  جون این آماده ها فانتزی ه ...

دقیقا فقط واجبها رو میخوام که اون اولها نیاز بعدش با خودش میریم خرید میکنیم.البته یه دست لباس یک و حوله خریدم ولی فقط الان رختخوابشو ساک بیمارستان ندارم

دقیقا فقط واجبها رو میخوام که اون اولها نیاز بعدش با خودش میریم خرید میکنیم.البته یه دست لباس یک و ح ...

برو لحاف دوزی سفارش بده 

بگو بالشتشم دوتا درست کنه یه نازک یدونه یه ذره بزرگ تره 

برو پارچه فروشی یه ملافه بچگونه بگیره بده لحاف دوزی برات آماده میکنه 

بعضی لحاف دوزی ها که آماده دارن